Dronom protiv "korona žurki": Policijska termo kamera locirala zabavu sa 200 ljudi

Vidljivo je i da je bilo onih koji su preskakali ogradu kako bi se pridružili zabavi

  • 1
termo kamera mancester Termo kamera locirala "korona zabavu" / Printsrkin: YT/Evening Standard

Policija u Mančesteru je termo kamerama locirala 200 osoba koje su prisustvovale zabavi i pored zabrane zbog korona virusa, a snimak je objavljen na zvanicnoj veb stranici policije.

U subotu, 15. augusta, policija je u 22.10 sati pozvana da interveniše u jednom dvorištu u jugoistočnoj četvrti Gorton, jer je prijavljeno da je na toj lokaciji u toku zabava, saopšteno je iz policije.

Po dolasku na mesto događaja policija je iskoristila termo kameru ugrađenu u dronu. Na objavljenom videosnimku se može jasno videti koliko je ljudi prisustvovalo zabavi i da se niko nije pridržavao socijalnog disranciranja.

Vidljivo je i da je bilo onih koji su preskakali ogradu kako bi se pridružili zabavi, prenosi Kliks.ba.

- Incident je neprihvatljiv i nerazumljiv. Drago mi da je sud uvažio naš zahtev da se produži zatvaranje ovog objekta za 48 sati kako bismo bili sigurni da neće biti ilegalnih velikih okupljanja - kazao je inspektor Džim Adams.

Predsednik gradskog veća Mančestera Najdžel Marfi je za zabavu kazao da predstavlja teško kršenje mera protiv korona virusa i istakao da zdravlje mora biti važnije od bilo čega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA