≫ 

Pojurila je pištoljem mladića koji je podmetnuo požar, nije smeo da mrdne dok policija ne dođe

Užasni požari ne jenjavaju u Sjedinjenim Američkim Državama

  • 2

Već nekoliko dana, požari širom Sjedinjenih Američkih Država kose sve pred sobom. Međutim, društvenim mrežama počeo je da kruži snimak hvatanja mladića sa šibicom u ruci koji beži od buktinje.

Prema pisanju svetskih medija, sumnja se da je on jedan od mnogobrojih koji su podmetnuli požar u američkoj državi Oregon koji se ne zaustavlja. Kako se može videti u snimku na početku teksta, žena je ugledala mogućeg počinioca i pojurila ga pištoljem. Mladić je ležao na podu i nije mrdnuo sve dok policija nije došla da ga privede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkan

    17. septembar 2020 | 18:28

    Sto su ti Amerikanci napredni cak i ulice imaju podove, neverovatno, nadam se da cemo se ugledati na Amerikance tako da i nase ulice imaju podove a ne asfalt. Da li vi citate pre nego pustite u etar, kazete lezao na podu dok policija nije dosla. Ziveli

  • Putin R.S

    17. septembar 2020 | 22:02

    To mi se jedino svidja kod njih sto mozes svakoga da ukokas na svom imanju ako pljacka, obija...To im je svetinja. Kod nas izubijas lopova, a drzava te zatvori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA