≫ 

Ovo je beba koju je porodični pas izujedao do smrti: Dečačić imao samo 12 dana kad je preminuo

Dečak poslednji put fotografisan u naručju sestrice i braće

  • 4
Beba Elon Sestra i braća jedva čekali da beba stigne kući Foto: Facebook/Privatna arhiva

Dečak Elon, koji je imao samo 12 dana, nastradao je nakon što ga je u nedelju izujedao porodični pas u Donkasteru u Južnom Jorkširu. Pas je bebi naneo ozbiljne povrede od kojih je dečak ubrzo preminuo u bolnici.

Policija je uhapsila muškarca (35) i ženu (27) zbog ubistva iz nehata, međutim, i dalje nije poznato da li su u pitanju majka i otac preminulog dečaka.

Dečak je rođen 1. septembra i ponosna majka Ebigejl je narednog dana objavila fotografiju iz bolnice, na kojoj se vidi kako ga drži u naručju. Nedugo potom je na svom Facebook profilu postavila fotogafiju na kojoj se vidi kako Elonova dva brata i sestrica drže dečaka na rukama, srećni što je beba stigla kući.

Beba Elon Foto: Facebook/Privatna arhiva

Komšije kažu da su pretužni zbog tragedije koja se dogodila Ebigejl i dodaju da je pas bio toliko jak da je po ulici vukao tri policajca koja su pokušala da ga obuzdaju.

- Majka je bila van sebe od šoka, nismo mogli da je smirimo. Ona ima troje dece iz prethodnog braka, divna je majka, nikad ne bi uzela psa da je mislila da može da ugrozi decu - tvrde komšije.

Oni kažu da je ovo treća tragedija koja se dogodila Ebigejl u poslednjih nekoliko godina.

- Pre godinu i po dana umro joj je suprug Džoel. Zabavljali su se od tinejdžerskih dana, on je otac prvih troje... Nedugo nakon Džoelove smrti ostala je i bez oca... Tek kasnije se verila za Stivena i sa njim dobila dečaka, a sad je i bez njega ostala - šokirane su komšije.

Komšinica koja se našla ispred zgrade kada su odvodili psa kažu da scenu nikad neće zaboraviti. Policija je stigla po pozivu oko 15:30 časova. Dete je hitno prebačeno u bolnicu gde je ubrzo i preminulo, a potom su policajci dobili naređenje da psa, koji je prema navodima medija mešanac Akite i još jedne rase, uklone iz kuće.

- To je pas lepog, zlatnog krzna, nimalo ne deluje krvoločan, ali sam videla kako ih je vukao po ulici... Ovo je tragedija... Ebigejl je divna majka, i njen pokojni suprug je bio predivan, tako dobra i čestita porodica - tvrdi komšinica.

Istragom bi trebalo da bude utvrđeno šta su roditelji radili u trenutku kada je pas napao dete. Ono što se za sada zna jeste da su sva deca bila u kući u trenutku tragedije.

Video: Razjareni staford napao ženu i pudlu, a onda se pojavio njen sin sa pištoljem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vet

    16. septembar 2020 | 15:04

    Akite su psi nepredvidivog karaktera. Iako ga vlasnik lepo vaspitava, možete od njega očekivati neočekivano.

  • 😢

    16. septembar 2020 | 16:25

    Tuzno,jadna beba.Sta reci ,a ne zaplakati!

  • Bgd

    16. septembar 2020 | 18:06

    Zabraniti drzanje pasa u stanu!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA