Pobio je celu porodicu, pa za masakr okrivio rođenu sestru: Detalji sa sahrane razotkrili ubicu

Jednog dana u avgustu išao je od sobe do sobe i pobio pet članova porodice - policija je otkrila da je u žrtve ispalio 25 metaka

  • 0
Jeremy Bamber

Printskrin: Youtube/The11yaoming11

Džeremi Bamber je masovni ubica iz Velike Britanije koji je ubio roditelje, sestru i njena dva sina blizanca, pa za masakr optužio rođenu sestru. Međutim, detalji sa sahrane porodice pokazali su da je hladnokrvni ubica zapravo on.

Ubica je masakrirao pet članova porodice, uključujući i svoje sestriće od šest godina, u kući roditelja u Eseksu 7, avgusta 1985. godine.

Monstrum je u početku prevario policajce, ubeđujući ih da je njegova šizofrena sestra Šila ubila majku, oca i decu pre nego što je presudila sebi.

Međutim, njegove sramne laži ubrzo su počele da se razotkrivaju - a Bamber je na sahrani pokazivao znakove koji su prebacili sumnju na njega, prenosi Miror.

Tada je išao za kovčezima i morala je da ga pridržava devojka dok je pokušao da uveri svet da je slomljen.

Međutim, stručnjaci u emisiji "Faking It: Tears of a Crime" otkrili su kako je Bamber lažirao tugu kako bi ubedio policiju i kamere.

Oni su otkrili trenutak kada je pokazao šta je istina, dureći se poput deteta i glumeći tugu, potpuno znajući da je upravo on hladnokrvno ubio svoju porodicu.

Stručnjak za govor tela Klif Lansli rekao je da u Bamberovim izrazima lica postoji nekoliko znakova koji pokazuju da je sve vreme glumio tugu.

- Prava tuga mora biti praćena ispuštanjem uglova usana sa dva mišića koji vuku usne dole. Kada imate tugu koja je dovoljna da podigne obrve toliko visoko, uvek vidimo angažovanje mišića spuštenih usta, a to ovde nije prisutno. Sve što vidimo na donjoj polovini lica je blagi pad vilice sa otvorenim ustima. Ali nema naznaka pokreta mišića koje bismo morali videti da bismo ovo ocenili kao pouzdanu tugu - objasnio je on.

Tog avgusta Bamber je išao od sobe do sobe ubijajući svoju porodicu. Prvo je u oca ispalio osam pucnjeva. Policija je mamu Džun i sestru Šilu pronašla u spavaćoj sobi, u sceni koja je izgledala kao ubistvo i samoubistvo, koju je namestio Džeremi.

Blizanci Nikolas i Danijel pronađeni su u svojim krevetima, a spavali su u trenutku ubistva.

Policija je otkrila da je ubica ispalio 25 metaka u žrtve, uglavnom iz blizine.

Kasnije je i njegova devojka Džulija rekla policiji da joj je priznao ubistva.

Bamber je osuđen na doživotnu kaznu zatvora 1986. godine.

Nekoliko puta je pokušao da preokrene kaznu, tvrdeći da ima jake dokate koji pokazuju da nije počinio ubistva.

Međutim, nikada neće izaći iz zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA