"Bićeš baka": Majka otkrila kako joj je prijateljica zavela sina (13), silovala ga i rodila dete

- On će moći da vidi ćerku tek kada napuni 18 godina - kaže istraumirana majka

  • 15
Zlostavljanje deteta, silovanje, dečak Foto-ilustracija: Shutterstock

Jedna žena u Ujedinjenom Kraljevstvu tvrdi da je prijateljica zavela njenog 13-godišnjeg sina dok ga je čuvala i to pre nego što je dečaka optužila za silovanje.

Lija Kordis (20) osuđena je u maju na 30 meseci zatvora jer je seksualno iskoristila dečaka sa kojim je u periodu od 2017. i 2018. godine u nekoliko navrata imala seksualne odnose. Ova devojka, koja je u tom periodu imala 17 godina, davala je mališanu slatkiše kako ne bi pričao o zlostavljanju, javljaju britanski mediji.

Ona je u međuvremenu zatrudnela sa 13-godišnjim dečakom i rodila ćerku, a tom prilikom je lažno tvrdila da ju je maloletnik zapravo silovao. Majka dečaka kaže da ju je ovaj užas "raskidao na komade".

- Lija je bila prijatelj porodice kome smo verovali. Upala je u sobu mog sina kada nisam bila tu. Igrao bi video igrice, a onda bi ga ona spopala. Nikada to nije pokušavala kada sam bila kod kuće, znala je kako je to pogređno. Lija je visoka žena, a moj sin je bio mali dečak kada je zlostavljanje počelo. Gnušam se od ovoga - kazala je majla dečaka za "Dejli star".

Prvobitno je branila prijateljicu

Kako javljaju ostrvski mediji, majka maloletnika u prvom mahu branila je Kordis kada su se pojavile optužbe. Kazala je da je njen sin bio previše uplašem da prizna šta se desilo tako da je prvobitno lagao policiju. Majka je sve shvatila kada joj je prijateljica kazala da je postala baka.

- Kada sam shvatila na šta je mislila, sve se zavrtelo oko mene. U jednom trenutku, sve mi je bilo jasno. Moj sin je odmah priznao šta se desilo. Kordis ga je upozorila da ne govori o ovome, jer se plašio nje - objasnila je uznemirena majka, prenosi "News.com.au".

Može da vidi dete tek kada napuni 18 godina

Posle DNK testa utvrđeno je da je dečak stvarno otac rođene devojčice koja je u međuvremenu data na usvajanje. Majka maloletnika kazala je da je njen sin "skrhan bolom" što nije bio u mogućnosti da vidi svoju ćerku.

- Oduzeli su mi praunuče, moj sin je postao otac tako rano... Sve ove stvari su bile neverovatno traumatične za nas. On će moći da vidi ćerku tek kada napuni 18 godina. Ovo ga je užasno povredilo, imao je nervni slom - objasnila je majka.

Video: Jeziv snimak iz Doktorove sekte: Žene plešu polugole, među seks-robinjama i deca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja bre

    21. septembar 2020 | 19:16

    Msm...o kom zlostavljanju se radi...mali je dobio nezaboravne noći...kamo sreće da su mene tako zlostavljale

  • Mihailo

    21. septembar 2020 | 18:39

    Sve to razumem, ali kad kažu žena da je silovala muškarca, to mi nikako ne ide u glavu. Kako može žena da siluje muškarca ?!

  • фебо

    21. septembar 2020 | 19:21

    Мали је тртио,а она осуђена због силовања

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA