≫ 

Apokalipsa u Rusiji: Ptice padaju sa neba, neki sumnjaju na 5G, a neki na "novi Černobilj"

Građani Balakova, koji se nalazi oko 1.000 kilometara južno od Moskve, prijavili su da su videli na desetine mrtvih ptica na ulicama, a onda se u komentarima šire i razne teorije o tome šta je uzrok pomora

  • 10

Prizor iz ruskog grada Balakovo zaplašio je mnoge s obzirom na to da se u tom mestu nalazi velika nuklearna elektrana. Naime, na društvenim mrežama pojavili su se snimci i fotografije kako se na ulicama nalaze mrtve ptice.

Građani Balakova, koji se nalazi oko 1.000 kilometara južno od Moskve, prijavili su da su videli na desetine mrtvih ptica na ulicama, a onda se u komentarima šire i razne teorije o tome šta je uzrok pomora.

Neki pišu o prirodnim fenomenima kao što su jaki vetrovi ili slučajan sudar dva jata. Drugi pišu o požarima, emisiji štetnih gasova, pa čak i 5G mreži, čak iako je zvanično i dalje nema u Rusiji.

- Na početku serie "Černobilj" sve price su umrle - jedan je od komentara koji je prikupio najviše reakcija.

Veterinarski centar Saratov trenutno ispituje incident, a neki sugerišu da bi pomor mogao da ima veze sa pričjim gripom.

Ipak, ne veruju svi stanovnici grada lokalnim ekspertima.

- Trebalo bi da nazovemo specijaliste iz Moskve, gde ide najbolje osoblje i zarađuje brdo para - navodi se na mrežama.

Video: Sablasni snimci iz spaljenog Černobilja pokazuju da je ovaj grad zauvek utihnuo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    22. septembar 2020 | 10:11

    Jadne pticice...

  • Aleks

    22. septembar 2020 | 10:11

    Kakav 5G😂😂😂Bolje da se informisu zasto ptice po nekad padaju sa neba. Izgube orjentaciju vodece ptice i eto. Desava se i u dzungli gdje nema G5 i. Cernobila. Vazno je da se pravi panika.

  • Zamisli

    22. septembar 2020 | 10:23

    Te i Avioni su padali sa Neba i prije 5 g kao i što ljudi moraju doći do zenita svog života i umrijeti??!!Postoje prirodni fenomeni zašto jato ptica padne na jednu teritoriju??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA