Ko je Nađa, Epstajnova "seks robinja iz Jugoslavije": Putovala je sa njim avionom

Pedofil ju je navodno doveo u SAD kad je imala 15 godina - njih dvoje se se mnogo voleli, tvrdi jedna od njegovih žrtava

  • 6
Jeffrey Epstein, Nadia Marcinkova Foto: Tanjug/AP, Instagram

Plavokosa lepotica, koja je navodno u početku bila seksualna robinja pedofila Džefrija Epstajna, da bi posle zajedno sa njim podvodila maloletnice, nalazi se na spisku putnika njegovih aviona, na kojem su i brojni bogati i slavni ljudi.

Nađa Marčinkova, koju je Epstajn navodno doveo u SAD oko 2001. godine, kada je imala 15 godina, nazivajući je svojom "jugoslovenskom seks robinjom", provela je godine pored preminulog pedofila, sudeći prema navodnim žrtvama, fotografijama i izveštajima.

Veruje se da je ona letela zajedno sa Epstajnom, uključujući i njegovim avionom "Lolita ekspres".

Marčinkovu je Epstajn "kupio" od njene porodice, rekla je ranije jedna od žrtava koja je optužila pedofila, preneo je Dejli mejl, iako njeni rođaci to negiraju.

Nadia Marcinkova Foto: Instagram

Ona je još dodala kako joj je jednom plaćeno za oralni seks sa Nađom, kada su bile tinejdžerke, negde oko 2002. godine.

- Epstajn je dao instrukcije i platio (žrtvi) da ima seksualno odnose sa njegovom prijateljicom (Marčinkovom) - navodi se u izjavi.

Ženske seksualne igre su uključivale "korišćenje dildoa, velikih gumenih penisa i drugih uređaja koje je Epstein imao na raspolaganju" - navodi se u dokumentu, prenosi Dejli mejl.

Epstajn bi ih "gledao dok imaju seks i samozadovoljavao se", a onda bi imao oralni seks sa njima, tvrdi žrtva.

Marčinkova, koja sada ima 33 ili 34 godine, navodno je kasnije počela da podvodi maloletnice za Epstajna, otkrili su sudski dokumenti. To je njen advokat negirao, rekavši da je Nađa bila samo jedna od žrtava.

Nađa nije optužena ni za jedan zločin u vezi sa slučajem Epstajn.

"Jugoslovenska seks robinja" opisana je kao lojalna pedofilu i navodno ga je posetila oko 90 puta dok je bio u zatvoru na Floridi 2008. godine zbog navođenja maloletnice na seks.

Bill Clinton, Ghislaine Maxwell, Bil Klinton, Žislen Maksvel "Lolitom" je leteo i Bil Klinton Foto: Profimedia/The Mega Agency

Posete su izazvale negodovanje nakon što su detalji isplivali i godinama kasnije, a kritičari su primetili da je Marčinkova navodno bila jedna od njegovih bivših žrtava i da je imao pogodnosti koje zatvorenici obično ne dobijaju.

Fotografije koje su isplivale prošle nedelje prikazuju Nađu i Džefrija na njegovom privatnom karipskom ostrvu, poznato pod nazivom "Pedofilsko ostrtvo", zbog njegovih bolesnih dela.

- Čini se da su Nađa i Džefri stvarno voleli jedno drugo. Izgledalo je kao da su bili u romantičnoj vezi, često su se držali za ruke - rekao je izvor za Dejli mejl.

Njen advokat je rekao kako je "veoma traumatizovana" zbog vremena koje je provela sa pedofilom.

Marčinkova je radila kao model i pilot nekoliko godina, takođe je ušla i u posao sa nekretninama.

Da podsetimo, juče je objavljeno da će podaci o letovima aviona Džefrija Epstajna, uključujući i "Lolita ekpsres", biti izneseni pred sud, što je izazvalo strah među bogatima i slavnima koji su se družili i išli na zabave sa ovim osuđivanim pedofilom koji je prošle godine izvršio samoubistvo u zatvoru.

Video: Ovo je privatno ostrvo Džefrija Epstajna na kome je seksualno zlostavljao maloletnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA