≫ 

Kina simulirala napad na Amerikance: Za snimak iskoristila scene iz "Transformersa"

Snimak koji je objavljen u subotu prikazuje kako H-6 bombarderi izvode simulirani napad na, kako se čini, vazdušnu bazu Andersen na ostrvu Guam

  • 0

Kineske vazdušne snage objavile su snimak koji prikazuje simulaciju napada na američko vojno postrojenje, a neki od kadrova su preuzeti iz holivudskih filmova, piše "RT".

Snimak koji je objavljen u subotu prikazuje kako H-6 bombarderi izvode simulirani napad na, kako se čini, vazdušnu bazu Andersen na ostrvu Guam. Negde na polovini snimka pilot pritisne dugme i lansira projektil prema meti koja odgovara satelitskom snimku američke baze.

Video nazvan "Bog rata H-6K kreće u napad" traje dve minuta i 19 sekundi, a sadrži dramatičnu muziku i usporene eksplozije poput onih u holivudskim filmovima. Čini se da su Kinezi iskoristili isečke iz blokbastera "Transformers" i "Stena".

Kratki klip leta projektila prema bazi odgovara sceni iz filma "Transformers: Osveta poraženog", dok je eksplozija preuzeta iz filma "Stena" u kojem glumi Nikolas Kejdž.

Provokativni video je objavljen u vreme zategnutih odnosa između Vašingtona i Pekinga u Južnom kineskom moru i regiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA