≫ 

Doktor drogirao, a potom snimao kako siluje pacijentkinje: Nemačka bolnica iz pakla

U telefonu mu pronašli snimke na kojima se vidi kako zlostavlja sedirane pacijentkinje

  • 2
Madeleine McCann, Medlin Meken, Nemačka policija, potraga Foto: Tanjug/AP

Nemačka policija uhapsila je lekara koji je radio u bolnici u Bilefeldu zbog sumnje da je drogirao, a potom i silovao nekoliko svojih pacijenata, a veruje se da svaki zločin snimao telefonom.

Kako javlja RTL, lekar iz klinike Betel je bio pod "lupom" još od proleća, kada ga je jedna pacijentkinja prijavila da ju je "drogirao" uoči magnetne rezonance. Ustanovljeno je da je pacijentkinji dao lekove koji nisu bili neophodni. Ipak, ona nije navela da je bilo zlostavljanja, već da je svesno naudio njenom zdravlju ubrizgavajući joj nepotrebne medikamente.

Pokrenuta je istraga koja je na kraju dovela i do pretresa stana osumnjičenog lekara, a ono što su policajci otkrili šokiralo je čitavu javnost. Naime, u telefonu lekara pronađeni su snimci na kojima se vidi kako seksualno zlostavlja svoje pacijente. Navodno je snimio kako siluje čak 10 pacijentkinja.

Tačan broj žrtava lekara-manijaka nije još ustanovljen, s obzirom na to da nije poznato da li je snimao svaki zločin ili ne. Veruje se da su sve pacijentkinje bile sedirane pre nego što ih je silovao.

Osumnjičeni, koji je nakon prijave pacijentkinje proletos bio suspendovan, sada je dobio i otkaz u bolnici, a njegovo ime uklonjeno je sa spiska lekara na zvaničnom sajtu bolnice.

Uhapšeni doktor trebalo bi da bude saslušan ove sedmice.

Video: Nemačka u šoku: Pronađeno pet leševa dece u stanu, majka skočila pod voz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ČUKAM

    23. septembar 2020 | 16:25

    Mi upravo takvu demokratiju uvodimo, ali to smo i hteli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA