Rupe u ženskom vešu, scene otmice i silovanja: U garaži serijskog ubice pronađeni užasni dokazi

Telo treće žrtve još nije pronađeno i njen nestanak je i dalje misterija

  • 0
Maltretiranje devojke, silovanje

Foto-ilustracija: Shutterstock

Kada je australijska policija pretresla kuću serijskog ubice iz Klermonta, pronašla je njegov tajni brlog sa predmetima toliko groznim da su zabranjeni kao dokaz.

Ekstremna pornografija, ženski donji veš sa izrezanim rupama, odvratne naslage u vrećama za sendviče, bizarne domaće seksualne igračke i uznemirujući scenariji otmice, silovanja i ubijanja - sve je to pronašla policija u tajnom skrovištu serijskog ubice iz Zapadne Australije.

Bredli Robert Edvards iz Klermonta u zaključanoj garaži odmah pored njegovog doma držao je jezive predmete. Proglašen je krivim za ubistva Džejn Rimer (23) i Kire Glenon (27), ali je oslobođen optužbe za ubistvo Sare Spirs, čije telo nikada nije pronađeno i čiji je nestanak 1996. godine i dalje misterija.

Edvards je bio osumnjičen za ubistva sve tri žene između 1996. i 1997. godine. Sve tri su nestale nakon večernjeg izlaska u poznatom predgrađu Perta, prenosi News.com.su.

Tela Rimer i Glenon pronađena su bačena u grmlje na suprotnim stranama Perta.

On je uhapšen 2016. godine i optužen za ova tri ubistva, kao i zbog nepristojnog napada na 18-godišnjakinju tokom provale u njen dom u februaru 1988, i otmice i silovanja 17-godišnje devojčice u februaru 1995. godine u Klermontu.

Suđenje jednog od najdužih slučajeva i najskuplje kriminalne istrage trajalo je od novembra prošle godine.

Prema pisanju australijskih medija, serijskog ubicu je uzbuđivalo nošenje ženske odeće.

Imao je kolekciju ženske odeće a to je eskaliralo u fetiš i opsesiju silovanja i otmice.

Edvards je na početku suđenja priznao otmicu i silovanje devojčice (17) dok je hodala sama parkom posle izlaska. Odveo ju je na groblje gde ju je silovao dva puta pre nego što ju je golu ostavio u žbunju.

Takođe je priznao da je upao u dom 18-godišnjakinje 1988. godine.

U oba slučaja postojali su jaki dokazi protiv njega: DNK uzet iz devojke nakon prvog napada u bolnici poklapao se da njegovim, a pronađen je i njegov DNK na svilenom kimonu koji je ostavio iza sebe nakon provale u kuću druge devojke.

Njegovi tragovi DNK pronađeni su i na telu Glenon i Rimer.

Video: Potresne scene ispred zgrade strave: Komšije ostavile igračke za ubijenu decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA