≫ 

Braća silovala sestru (12), ona ostala trudna: Ne idu u zatvor jer bi ih tamo "pojeli žive"

U silovanju su učestvovala još dva druga brata, ali kako su maloletni, nisu optuženi. Devojčica se porodila, ne zna se ko je otac

  • 0
Aaron Schwartz, Petie Schwartz Foto: Missouri Sex Offender Registry

Dva brata Amiša iz Misurija, koji su silovali 12-godišnju sestru nakon čega je zatrudnela, neće ići u zatvor jer bi ih tamo "pojeli žive", prenose strani mediji.

Aron (22) i Peti Švarc (18) priznali su krivicu po dve tačke optužnice za zlostavljanje deteta ispod 14 godina.

Zlostavljanje se dogodilo šest puta u 2019. i 2020. godini u porodičnom domu u Misuriju, dok je njihova sestra imala 12 i 13 godina.

Još dva druga brata učestvovala su u zlostavljanju, ali kako su maloletni, nisu se suočili sa optužbama, prenosi News.com.au.

Kao rezultat silovanja, njihova sestra je ostala u drugom stanju i porodila se pre dve nedelje.

Uprkos tome što su priznali zločin, Aron i Peti pregovarali su o sporazumu o priznanju krivice kojim im se odlaže izvršenje zatvorske kazne za 10 godina, sa pet godina uslovne kazne.

- Ova dva mladića bila bi pojedena živa u državnom zatvoru - rekao je tužilac Ben Berkstreser.

On je rekao da je ranije bio "veoma oštar prema Amišima" koji su bili optuženi za zločin iste prirode. Međutim, u ovom slučaju, kako je istakao, "ova dva dečaka su vrlo nezrela u odnosu na svoje godine". Druga dva brata koji su isto seksualno zlostavljali sestru nisu se suočili sa optužbama zbog svojih godina.

- Četiri brata, od kojih su dva maloletna, imali su seksualnu vezu sa sestrom - dodao je Berkstreser.

Zločin četiri brata otkriven je tek kad je devojčica otišla kod doktora zbog trudnoće, koji je odmah obavestio policiju. Devojčica je tada rekla policiji da su je braća silovala, a jedan od njih je otac njenog deteta. Za sada nije poznato ko je od braće otac.

Amiši su tradicionalni hrišćani i poznato je da se klone tehnologije kao što su automobili i struja. Seksualno zlostavljanje unutar amiških zajednica je dobro poznat problem, a poslednjih godina bila su nekoliko velikih slučajeva zlostavljanja.

Većina Amiša ne edukuje decu o seksu, pa tako devojčice mogu lako da postanu plen.

One često i ne znaju šta im se događa, pa čak i da se zlostavljanje dogodilo.

Braća Švarc moraju da plate 250 dolara kazne i odrade 100 sati društveno-korisnog rada. Takođe će morati da napišu pisma o tome kako će zaštititi svoju decu od takvog zlostavljanja.

Biće stavljeni i na listu seksualnih prestupnika.

Video: Snimak pada aviona sa druge strane Drine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA