Sahranjeni Luka i Sofija i troje njihovih braće i sestara: Majka ih ubila, pa se bacila pod voz

Masakr je preživeo samo 11-godišnji dečak, koji je smešten kod hraniteljske porodice

  • 0

Luka (8), Timo (6), Sofija (3), Leoni (2) i Melina (1), koje je majka početkom septembra ubila u stanju rastrojstva, sahranjeni su juče u nemačkom Solingenu.

Petoro mališana majka Kristijana N. je ubila njihovom domu 3. septembra, nakon čega je otišla u školu po najstarijeg sina (11) i sa njim krenula ka kući svoje majke. Kada se voz kojim su putovali zaustavio u stanici u Dizeldorfu, majka se bacila na šine.

Kristijana je, kako se veruje, decu drogirala sedativima i tako ih sve ugušila... Krenula je od Luke, sve do Meline... Kada je i poslednjem detetu klonula glava, otišla je i Marsela pokupila iz škole, govoreći da se u porodici dogodio smrtan slučaj. Mališan nije ni slutio šta se dogodilo, a onda mu je majka navodno ispričala da su mu braća i sestre mrtvi...

Kristijana je tada Marsela spakovala na voz. Kada su prilazili Dizeldorfu svojoj majci je poslala poruku: "Baba, zovi policiju, sva deca su mrtva", a potom se bacila na šine. Nem od bola i šoka, mališan je pronašao put do bakine kuće, koja je do tad već obavestila policiju.

Zločin koji je šokirao Nemačku i dalje nije rasvetljen. Majka je sa teškim telesnim povredama prebačena u bolnicu i od tada se ništa ne zna o njenom stanju, niti zašto je ubila mališane.

Nemački mediji pišu da se godinu dana pre tragedija rastala od supruga i da su sva deca ostala sa njom. Bili su poznati u Centru za socijalni rad, ali navodno ništa nije slutilo da će Kristijana počiniti ovaj stravična zločin.

U danima koji su usledili, građani su svakodnevno palili sveće i ostavljali igračke ispred zgrade u kojoj su pronađena tela mališana. Najstarijeg sina preuzeo je Centar za socijalni rad i on je smešten u hraniteljsku porodicu, dok je i Kristijani i njenom bivšem suprugu oduzeto starateljstvo nad detetom.

Video: Potresne scene ispred zgrade strave: Komšije ostavile igračke za ubijenu decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA