Danicinog muža ranili dok je spasavao decu od napadača, sada je dobio otkaz jer ne može da radi

Danica kaže da je Entoni pušten iz bolnice, ali da ga čeka operacija, zbog koje nije u mogućnosti da se vrati na posao

  • 5

Danica Džeferson, supruga Entonija Džefersona (39) koji je ranjen u ponedeljak u Bronksu dok je štitio svoje troje dece od oružane pljačke, kaže da je njen suprug ostao bez oba posla, jer zbog povreda nije u mogućnosti da radi.

Entoni je dobio prostrelnu ranu butine pokušavajući da spase život svojih mališana od naoružanih napadača koji su uleteli u salon automobila u kom je on gledao vozilo za suprugu.

Kobnog dana Entoni je sa troje male dece otišao u salon automobila kako bi pogledao vozilo koje je planirao da kupi Danici jer joj je uskoro rođendan. Zajedno sa mališanima je sedeo na kauču u salonu, čekajući da mu diler pokaže automobil. U jednom trenutku odjeknuo je pucanj i staklo u salonu se rasprslo u hiljadu delova.

Entoni je ugledao dvojicu maskiranih napadača kako uleću naoružani i kreću da pucaju u čoveka u beloj majici koji je bio u salonu. U panici je skočio da zaštiti decu i tada je upucan u nogu. Hitno je prevezen u bolnicu, ali nije operisan. Lekari su rekli da će metak moći da mu uklone tek naknadno, te su ga posle nekoliko dana pustili kući. Međutim, to je Entoniju stvorilo nove muke. S obzirom na to da neće moći da radi neko vreme, dobio je otkaz, bar tako tvrdi njegova supruga.

Danica kaže da je Entoni radio kao građevinac u jednoj kompaniji i kao moler za drugog privatnika. Sada, pošto zbog noge ne može da radi, oba poslodavca su odlučila da ga otpuste.

- On je otpušten iz bolnice, ali je metak i dalje u nozi. Uskoro ga čeka operacija... On je samo želeo da sačuva živote naših anđela - očajna je Danica.

Ona kaže da su deca, koja imaju dve, pet i šest godina, i dalje u strahu nakon napada. Noću se bude i vrište i majku stalno zapitkuju zašto je čika upucao njihovog oca.

- Oni su prestravljeni, a Entonija čeka dug oporavak - kaže Danica.

Ona je sa prijateljicom pokrenula akciju prikupljanja pomoći na GoFundMe kako bi skupila novac da pokrije bolničke troškove i troškove života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    25. septembar 2020 | 23:01

    Surovi svet kapitalizma,nesmes ni da se razbolis,da pitas za godisnji,a kamoli da pitas ako ti treba za dete ili sl....znaci ljudski resursi su potrosni materijal u rukama privatnog kapitala

  • ČUKAM

    25. septembar 2020 | 23:22

    Tako je to u demokratiji. 🤣🤣🤣

  • Пеђа

    26. septembar 2020 | 01:52

    A код нас цвета социјализам...питај ове у Јури

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA