Zakazan prvi okršaj Trampa i Bajdena uživo, CNN otkrio detalje

Tramp je istakao da se sprema svaki dan za debatu

  • 3

 

Izbori u Sjedinjenim Američkim Državama su nam sve bliži, a veliku pažnju privlači prva predsednička debata predsednika Donalda Trampa i kandidata iz redova demokrata, Džoa Bajdena, koja bi će biti održavan u utorak u prostorijama Univerziteta "Case Western Reserve" u Klivlendu.

Kako navodi CNN, debata će biti podeljenja u šest segmenata koji će trajati po 15 minuta. Debatna komisija objasnila je da teme mogu da se promene u zavisnosti od "razvoja vesti", ali šest segmenata će biti: Trampova i Bajdenova dostignuća, Vrhovni sud, korona virus, ekonomija, pitanje rase i nasilje u gradovima i integritet izbora.

Kako je saopšteno, debatu će voditi voditelj i novinar TV mreže Foks Njuz, Kris Valas.

Prema navodima američkih medija, Tramp i Bajden se već uveliko spremaju za debatu. Američki predsednik nedavno je kazao da svaki dan koristi kako bi se pripremio za razgovor rekavši da "samo radi ono što inače radi".

Bajden je istakao da se raduje debati sa Trampom kako bi ga "pozvao na odgovornost" i kazao da zna "kako se treba nositi sa siledžijama".

Video: Srbi sa Kosova: Predsedniče Tramp, kosovski Srbi zahvaljuju Vam na tome što donosite mir!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA