≫ 

Ljubavnice Marija i Marijana raskomadale muškarca, odsekle mu prste da bi došle do novca

Radnica obezbeđenja iz Portugala i njena ljubavnica htele su da dođu do sume od 65.000 evra koje je žrtva nasledila nakon pogibije majke

  • 1
Maria Malveiro, Mariana Fonseca

Foto: Profimedia/SOLARPIX

Ljubavnice iz Portugala optužene su da su ubile i raskomadale radnika hotela i iskoristile njegov otisak prsta kako bi pristupile njegovom računu u banci.

Radnica obezbeđenja Marija Malveiro (19) i njena ljubavnica, medicinska sestra Marijana Fonseka (23) osumnjičene su za ubistvo Dioga Gonkalvesa (21).

Ljubavnice su navodno zadržale njegovu glavu, podlaktice, ruke i stopala pet dana nakon što su ga ubile, a njegovo telo bacile u more, prenosi Mirror.

Delovi tela navodno su bili čuvani u dva automobila, uključujući i žrtvin mercedes, pre nego što su ih žene bacile u more u blizini grada Tavira.

Užasni detalji njegovog ubistva isplivali su u ponedeljak dok se tužioci spremaju da izvedu Mariju i Marijanu na suđenje.

Portugalski mediji prenose da su žene optužene da su žrtvi odsekle prste kako bi pristupile njegovom računu preko mobilnog telefona koristeći otisak u nameri da ukradu nasledstvo od 65.000 evra.

Dijego je dobio taj novac nakon što je njegova majka pregažena u julu 2016. godine.

Malveiro je priznala kako je inspiraciju za zločin dobila gledajući popularnu američku tv seriju Dekster.

Dijego je ubijen 18. marta ove godine, a žene su optužene da su njegov torzo bacile sa litice u more, a onda su čekale da prođu 24 sata da bace i ostatak delova.

U optužnici se kaže da su ljubavnice u periodu od 20. marta do 23. marta slale poruke sa žrtvinog Fejsbuka njegovim kolegama i prijateljima, kako bi ih prevarile da je još uvek živ.

Biće im suđeno za niz zločina, uključujući ubistvo, kasapljenje tela, kompjutersku prevaru i krađu vozila.

Prema pisanju lokalnih medija, Malveiro je žrtvi dala đus u kojem je bio sedativ, nakon što mu je obećala ples u krilu u njegovoj kući.

Nakon toga ga je vezala za stolicu i zadavila, a onda raskomadala njegovo telo.

Mediji pišu da je htela da iscenira kao da je Dijego izvršio samoubistvo tako što je njegov automobil ostavila pored obale mora.

Video: Krvava sačekuša u Kaluđerici: Ispalio metak u glavu muškarcu (60), pa pobegao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dalibor

    28. septembar 2020 | 17:26

    Dve istaknute aktivistkinje LGBT populacije, koje se samo bore za svoja "uskracena" prava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA