≫ 

Deda nestao prošle godine, posle 2 meseca ribar upecao njegovu glavu: Otkriven stravičan zločin

Ubica je ostao da živi u stanu žrtve, predstavljajući se kao unuk

  • 1

Policija u Kijevu uhapsila je muškarca (37) zbog sumnje da je ubio, a potom isekao na delove svog stanodavca, kako ne bi morao da mu plaća kiriju.

Porodica žrtve prijavila je krajem prošle godine njen nestanak. Više od dva meseca tragalo se za muškarcem (75) koji je misteriozno iščezao iz svog doma u decembru i nikom se nije javio. Na prvi trag su "nabasali" tek u februaru, kada ih je pozvao uznemireni ribar tvrdeći da je u regionu Obolonski upecao ljudsku glavu. Po dolasku na lice mesta ribar je policiji predao plastičnu kesu koju je izvukao iz reke.

Mesec dana kasnije, tačnije 9. marta, uznemireni meštani su pozvali policiju i rekli kako su na obali pronašli delove ljudskog tela. Po dolasku na teren, sve je sačekao jeziv prizor. Ruke, stopala, noge bili su razbacani duž obale rukavca Dnjepra... DNK analizom utvrđeno je da su u pitanju ostaci čoveka čija je glava pronađena početkom februara. Takođe, ustanovljeno je da je žrtva "lokalac" rođen 1947. godine.

Daljom istragom utvrđen je identitet ubijenog, a potom je pronađen i ubica. Naime, ustanovljeno je da je ubica čovek kom je žrtva iznajmljivala stan. On je penzionera ubio nakon kraće svađe oko kirije, a kako bi prikrio zločin, njegovo telo je raskomadao i bacio u reku na obodu Kijeva. Ostao je da živi u njegovom stanu predstavljajući se kao unuk, a iz stana je pobegao tek kad je čuo da je porodica iz unutrašnjosti krenula da traga za dedom.

Policiji je bilo potrebno nekoliko meseci da ubici uđe u trag, ali je juče uhapšen i određen mu je pritvor. Ukoliko bude osuđen, preti mu 15 godina robije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    30. septembar 2020 | 15:46

    Posto mu preti petnaest, znaci dobice pet. Brzo ce proci pa ce opet morati placati kiriju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA