≫ 

Žena ubila muža 20 dana posle venčanja: "Crna udovica" glumila da je nepokretna, imala i saučesnika

Ključni svedok na suđenju je žena, agent nacionalne policije, koja je čula vrištanje i videla osumnjičene kako napadaju žrtvu, zadajući joj smrtonosne ubode

  • 0
Leš, telo, utopljenik, davljenik, utopljenik, mrtav čovek Foto: Shutterstock

Konći Konsepsion Martin i Hose Luis Alonso, 69-godišnji kamiondžija u penziji iz Španije venčali su se 4. avgusta 2018. godine. Posle manje od 20 dana, 22. avgusta, njen suprug je bio mrtav, a za njegovo ubistvo optuženi su njegova supruga, koju su prozvali "Crna udovica" i muškarac koji je brinuo o njoj.

Konći se sa suprugom tog dana našla u kući na romantičnoj večeri. Kada je Hose Luis stigao, zatekao je ženu zajedno sa Franciskom Perezom, koji je brinuo o Konći zbog navodne paraplegije od koje je bolovala i zbog koje je bila u invalidskim kolicima.

Šta se dogodilo dalje trebalo bi da se utvrdi na suđenju, koje je počelo u ponedeljak, a jedan svedok igraće ključnu ulogu u procesu, prenosi El Pais.

U pitanju je žena, agent nacionalne policije, koja je bila van dužnosti i šetala u blizini plaže u Alikanteu. Čula je vrištanje i brzo otišla na bezbedno mesto odakle je mogla da proveri šta se dešava.

Tamo je videla Konći i Franciska kako napadaju Hose Luisa, dok su pored stajala prazna invalidska kolica. Na sebi su imali crnu odeću dugih rukava, uprkos tome što je bio avgust i bilo je vruće.

Žrtva je, kako je pokazao izveštaj sa obdukcije, imala više od 20 uboda oštrim predmetom u grudi i vrat.

Službenica je odmah pozvala Hitnu pomoć i svoje kolege i pokušala da pomogne Hose Luisu, ali nije mogla da uradi ništa što bi mu spasilo život.

Kada je patrola stigla na lice mesta, pronašli su Konći kako luta parkingom, tražeći svoja invalidska kolica.

Policija je ubrzo uhapsila oboje, a osumnjičenima preti do 28 godina zatvora.

Prema pisanju španskih medija, Konći je glumila paraplegiju kako bi naplatila odštetu nakon nesreće.

Na suđenje u ponedeljak došla je hodajući, bez invalidskih kolica. Očekuje se da sudija izrekne presudu do kraja nedelje.

Video: Španska policija na Kanarskim ostrvima pohapsila pripadnike Balkanskog kartela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA