≫ 

Student ubio par sa 60 uboda nožem: Isplanirao sve do detalja, ali ga je komadić papira razotkrio

Mladi par nije hteo da mu ponovo izda sobu, a kada su ga odbili, odlučio je da im se svirepo osveti

  • 0
Ubistvo nožem, ubio ženu, muškarac, krvav nož, napad Foto: A. Nalbantjan

Italijanska policija uhapsila je 21-godišnjeg studenta Antonija De Marka zbog sumnje da je ubio mladi par, Danijela De Santisa i Eleonoru Manta iz grada Lećea.

Ono što izdvaja ovaj slučaj od sličnih jeste činjenica da je ubica hladnokrvno unapred sve detaljno planirao i počinio ubistva. Takođe, sudeći po opremi koju je nosio sa sobom, pretpostavlja se da je planirao da muči žrtve, tvrdi list “Il fato Kotidijano”, prenosi Tanjug.

Imao je i plan rasporeda javnih kamera da bi izbegao da bude snimljen na ulicama kojima je trebalo prođe posle ubistava.

Plan zločina navodno je napisao na papirićima, a jedan od njih greškom je zaboravio u stanu žrtava, što je kasnije pomoglo policiji da ga otkrije. Inspektori koji istražuju slučaj izjavili su da je ubica pokazao uznemiravajuću preciznost u planiranju zločina i retku okrutnost bez imalo sažaljenja prema žrtvama.

Javnost je šokirana surovošću ubice, koji je velikim nožem zadao 25 uboda Eleonori i 35 njenom vereniku Danijelu. Ubica je prošle godine jedno vreme delio sa žrtvama stan, a pre meseca dana, kratko pre ubistva, tražio je da mu ponovo iznajme sobu što su ovi odbili.

Osveta je, prema pisanju italijanskih novina, bio motiv za ovaj surovi zločin.

Na svom Facebook profilu student-ubica je nedavno napisao: “Osveta, jelo koje se servira hladno, ne rešava problem, ali se na kratko osećaš bolje”.

Kolege ubice kažu da mladić svojim ponašanjem nije pokazivao ništa nastrano, a vlasnici stana gde je stanovao izjavili su “da je bio miran i uljudan i da nije nikome pravio probleme”.

Video: Droga, oružje, nasilje, fudbal i fašizam. To je bio život Fabricia Pisčitelija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA