≫ 

Tinejdžer osumnjičen za silovanje 66-godišnje žene: Ovo mu nije bio prvi napad

Daljom istragom policija je utvrdila da je osumnjičeni povezan sa napadom na 51-godišnju ženu, koja je ranije napadnuta i tom prilikom je takođe zadobila povrede lica

  • 0
Hapšenje, lisice

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tinejdžer u Australiji uhapšen je zbog sumnje da je silovao 66-godišnju ženu u jednom parku.

Nešto pre šest sati jutros po lokalnom vremenu, osumnjičeni je prema navodima policije ščepao ženu dok je šetala stazom, odvukao je u obližnje žbunje i silovao je.

Žrtva je tom prilikom zadobila i povrede lica, a prevezena je u univerzitetsku bolnicu “Townsville” kako bi joj bila ukazana pomoć. Organi reda su u toku dana uhapšili osumnjičenog.

Daljom istragom policija je utvrdila da je osumnjičeni povezan sa atakom na 51-godišnju ženu, koja je ranije napadnuta i tom prilikom je takođe zadobila povrede lica.

Narednik lokalne policije Skot Vornik rekao je novinarima da je ovaj incident šokirao pripadnike te službe.

Kako navodi “News.com.au”, 66-godišnja žena kazala je inspektorima da ju je “veliki muškarac” zgrabio i odveo u žbunje dok je šetala i zatim je seksualno napastvovao.

Vornik je kazao da su se policajci nadali da je neko nešto video, pošto je to mesto jako popularno kod građana. Policija tereti osumnjičenog za dva silovanja i jedan pokušaj napastvovanja.

Video: Traži se manijak koji je pokušao da siluje šestogodišnju devojčicu: Ovo je snimak napada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA