≫ 

Ubijena službenica američke ambasade u Kijevu, traga se za muškarcem

U nesvesnom stanju je prebačena u bolnicu, gde je kasnije preminula

  • 0
Embassy of USA in Kyiv Foto: Wikipedia/Embassy of USA in Kyiv/Kholodovsky

Ukrajinska policija saopštila je danas da je žena zaposlena u američkoj ambasadi u Ukrajini preminula nakon napada u Kijevu i da traga za muškarcem osumnjičenim za napad.

Policija i druge specijalizovane službe pronašle su ženu sa povredom glave u šumi u blizini železničke pruge u okrugu Ševčenkovski.

U nesvesnom stanju je prebačena u bolnicu, gde je kasnije preminula. Prilikom pregleda stvari žrtve pronađena je legitimacija službenika američke ambasade na njeno ime, saopštila je policija.

Moguće je da je muškarac kratke, tamne kose umešan u njenu smrt. On izgleda kao da mu je 30-40 godina, visok oko dva metra, u crnom šorcu, sa tamnoplavim patikama i u majici. Policija ispituje zaposlene u bolnici u kojoj je žena preminula i na mestu događaja uspostavljaju krug svedoka. Za navodnim napadačem se traga.

Predstavnici ukrajinske policije su rekli za Sputnjik da se državljanstvo preminule još uvek istražuje. Prema lokalnim medijima, ona se zvala Sanver Nikaelo.

Prema informacijama portala „Cenzor.NET“ jedna od pretpostavki je i da je Nikaelo trčala u blizini pruge i da ju je voz koji je prolazio udario. Takođe se pretpostavlja da ga žena verovatno nije čula da se približava jer je imala slušalice.

Video: Muškarac ubio dedu i raskomadano telo bacio u jezero

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA