≫ 

Ludilo na autoputu: U Marka pucao vozač "nisana" koji mu se prethodno zakucao u gepek, ovaj uzvratio

* Bizaran incident na autoputu u Oregonu snimile su sigurnosne kamere iz vozila * Nema podataka da je protiv vozača podignuta krivična prijava

  • 1

Sigurnosna kamera u vozilu snimila je neobičnu situaciju na Floridi, kada je jedan vozač krenuo da puca u drugog vozača.

Marko Maceta, objavio je snimak 24. septembra u kom se vidi niz događaja koji su doveli do pucnjave u Orlandu. Snimak, koji je nastao dan ranije, prikazuje "nisan" koji se prvo ugurava između Markovog i još jednog vozila, a onda mu se uporno nabija u gepek. Marko tada stiska kočnicu i "nisan" udara u njegov zadnji branik, a potom vozač dodaje gas i pretiče ga.

Posle izvesnog vremena, Marko ga ponovo ugleda na autoputu. Tada vozač "nisana" spušta prozor i pokazuje da ima oružje. Drugi put ga pretiče i potom kreće da puca Markovu šoferšajbnu. Staklo je napuklo i Marko je tad krenuo u jurnjavu za njim, a potom je i on izvukao pištolj i krenuo da puca.

- Nisam fan oružja, nisam željan da me neko upuca. Znam da me ovaj video ne prikazuje u najboljem svetlu ali se nadam da će ovaj idi** i kriminalac sa pištoljem ovo pogledati i da će dva puta razmisliti pre nego što uperi pištolj u nekog zbog saobraćajne svađe - rekao je Marko.

Portparol saobraćajne policije Kim Montes rewkao je da je sukob na drumu mogao da eksalira i da je neko mogao da strada.

- Nikad ne znate šta je u glavi vozača sa kojim ulećete u sukob. Znajte da mnogi nose oružje u vozilu - upozorio je Montes.

Marko je čitav slučaj prijavio policiji, ali i dalje nije poznato da li je protiv nekog podneta krivična prijava.

Mnogi su osudili Marka i rekli da je on doveo do sukoba, dok su ga drugi branili i rekli da je on samo pokušavao sebe da zaštiti.

- Ti si kriv. Trebalo je da ga pustiš da prođe, a ne da mu zabodeš kočnicu - napisao je jedan korisnik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    1. oktobar 2020 | 13:25

    To je amerika i zakon o oruzju da kao kod nas dobiju par god za nosenje ne bi mangupe izigravali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA