≫ 

Devojčica (3) umrla nakon što je uzela kokain: Tata diler ostavio je drogu kod kuće

Roditelji su krivicu prebacivali jedno na drugo, ali je sudija okrivio oboje za smrt devojčice koja je mogla da bude izbegnuta

  • 2
kokain foto: pixabay.com

Devojčica (3) iz Velike Britanije umrla je nakon što je uzela kokain od svog tate, dilera droge.

Devojčica, identifikovana kao K. iz legalnih razloga, pretrpela je fatalni srčani udar nakon što je uzela ilegalnu supstancu, prenosi Sun.

Nakon strašne smrti, roditelji su pokušali da okrive jedno drugo za tragediju, ali je sudija otkrio kako se sve dogodilo. Prema pisanju medija, sudija je napao oba roditelja zbog smrti deteta, koja je mogla da bude izbegnuta.

Devojčica se srušila u bolnici 6. aprila prošle godine nakon što je primljena kada se sumnjalo na sepsu ili meningitis. Međutim, doktori su uradili testove nakon njene smrti i otkrili kokain u njenoj krvi.

Socijalna služba je nakon toga od roditelja uzela preostalo četvoro dece, nakon što nijedan od njih nije otkrio šta se dogodilo. Otac devojčice optužio je svoju partnerku da je drogu ostavila u fioci u spavaćoj sobi, a ona je njega optužila da je narkoticima izložio i drugu decu.

Sudija Džastis Vilijams presudio je da je tata doneo drogu u kuću majke u vezi sa "njegovim aktivnostima povezanim sa drogom". Međutim, sudija je okrivio i majku koja je, kako je rekao, "bila slepa" za ono čime se bavio njen partner - jer je i ona koristila drogu.

On je istakao kako se nada da će porodica naučiti iz ove tragedije.

Istragu o smrti devojčice vodila je Met policija u Londonu.

Video: Prosto, nije svako za majku: Posvađala se sa muškarcem, pa je to, zamalo, koštalo njeno dete života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA