≫ 

Trudna policajka i njen kolega suprug se tukli sa bandom: Nju išutirali, njega izboli nožem

Kako kaže, to veče kada su bili napadnuti otišla je u bolnicu, jer nije bila sigurna da li je eventualno dobila udarac u stomak

  • 0
Pitanje o planiranju trudnoće je strogo zabranjeno Ilustracija, Foto: Pixabay

Policajka koja se nalazi u petom mesecu trudnoće rekla je da je šutirana i udarana dok se zajedno sa kolegom, koji inače njen suprug, borila sa jednom bandom.

Policajci Džoana (35) i Džek Vilber (28) predloženi su za pokazanu hrabrost pošto su “izdržali napad grupe malih ljudi” pošto su pokušali da pomognu ženi koja je vrištala u kolima.

Bračni par koji je angažovan u policiji u Mančesteru sukobili su se sa devet mladića koji su opkolili ženu. Džoana je kazala medijima da je bila zgrožena prizorom kako njen suprug pokušava da odbrani ženu koja je vikala upomoć kada su je napali mladići.

- Bilo je užasno. Ne mogu da vam opišem koliko sam bila uplašena. Stajala sam ispred Džeka i zamolila ih da prestanu, jer se jasno videlo da sam u drugom stanju. Kazala sam im: Idite, trudna sam. Samo nas ostavite na miru”. Nadala sam se da će se razbežati, ali nisu, već su nastavili da nas napadaju. Šutnuli su me i udarali su me. Toliko su me jako šutnuli da mi je ostala modrica u vidu otiska patike - objasnila je Džoana, a prenosi “Sky News”.

Kako kaže, to veče kada su bili napadnuti otišla je u bolnicu, jer nije bila sigurna da li je eventualno dobila udarac u stomak.

- Bila je to jedna od najstrašnijih stvari kroz koje sam prošla. Toliko smo želeli ovu bebu - objasnila je ona.

Džek je kazao za tu britansku televiziju da je uboden dva puta, u leđa i ruku, a pretpostavlja se da je reč o šrafcigeru ili nožu.

- Zapravo nisam ni osetio da sam uboden zbog adrenalina. Osetio sam povrede tek sledeći dan kada sam se tuširao. Polomili su mi rebra i okrnjili zube. Bolelo me je i natekao sam od udaraca. Izboli su me, ali sam uspeo da ih oteram - kazao je Džek.

On je istakao da se osećao užasno kada je žena morala da ode u bolnicu kako bi proverila stanje njihovog nerođenog deteta.

- Morao sam da ostanem u policijskoj stanici kako bi dao izjavu o tome šta se desilo. Bilo je užasno čekati informaciju o tome šta se dešava sa bebom. Srećom, ona je dobro i bio sam presrećan zbog toga - objasnio je ovaj policijac.

Video: Dron ih nahvatao na korona-žurci tokom karantina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA