Spavao sa bratovom udovicom, napravio dete striptizeti: Skandali sina mogu da koštaju Bajdena izbora

Nakon što je Hanter odneo laptop na popravku, procureli su detalji njegovog divljeg života otkako je otpušten iz mornarice pre pet godina

  • 11
Hanter Džo Bajden Hunter Joe Biden Foto: Tanjug/AP, Guliver/Astrid Stawiarz/Getty Images for Town & Country

Hanter Bajden (50), sin demokratskog kandidata za predsednika SAD Džoa Bajdena, prethodnih godina bio je upleten u brojne skandale, koji mogu da koštaju njegovog oca izbora. Tako je pre pet godina otpušten iz mornarice zbog uzimanja kokaina, razveo se od žene koja tvrdi da je sav njihov novac potrošio na drogu i prostitutke, živeo sa bratovom udovicom i napravio dete striptizeti.

Imejlovi koji su procureli iz njegovog laptopa, a koji je odneo na popravku, navodno pokazuju da je Hanter svog oca Bajdena predstavio gasnoj kompaniji u Ukrajini, malo pre nego što je tadašnji potpredsednik SAD pritisnuo vladu zemlje da otpusti tužioca koji istražuje njegovu firmu.

Sada je još detalja iz Hanterovog divljeg života seksa i droge isplivalo u javnost tri nedelje pre američkih predsedničkih izbora, na kojima njegov otac želi da smeni Donalda Trampa.

Vlasnik prodavnice kompjutera u koji je Hanter poslao svoj MacBook Pro na popravku tvrdi da je pokušao da ga kontaktira i pita šta da radi sa laptopom, ali kada nije odgovorio, sadržaj je predao FBI-ju i Trampovom advokatu Rudiju Đulijaniju.

Veruje se da kompjuter, koji je ostavljen u aprilu 2019. sadrži podatke i imejlove pet godina unazad, od 2014. kada je otpušten iz mornarice posle godinu dana, prenosi Daily mail.

Hanterov stariji brat Bo umro je od tumora na mozgu u junu 2015. godine. Sledećeg meseca Hanter se iselio iz kuće u Vašingtonu, u kojoj je živeo sa suprugom Ketlin i njihovo troje dece nakon što je popio flašu votke. Ketlin je znala da se godinama borio sa zavisnošću od alkohola i rekla mu je, da ako opet počne da pije, sa njima je gotovo.

Joe, Hunter Biden, Džo i Hanter Bajden Džo Bajden sa unukom i sinom Hanterom Foto: Guliver/Ng Han Guan-Pool/Getty Images

Čim se odselio, Hanter je počeo da pije lekove od kojih bi mu postalo mučno ako bi pio.

Kada ni to nije delovalo, prijavio se u rehabilitacionu ustanovu pod pseudonimom Hanter Smit.

Međutim, nije prestao da sramoti svoju porodicu. Hakeri su provalili u podatke Ešli Medison, platforme za zabavljanje koja ohrabruje oženjene muškarce da razgovaraju pod sloganom: "Život je kratak, imajte aferu".

Među imenima bilo je i ime Robert Bajden - Hanter je njegovo srednje ime.

Iako je Hanter u početku negirao da je to on, to je bio poslednji udarac za njegovu suprugu i par se zvanično rastao posle 22 godine braka.

U oktobru Džo Bajden je objavio da se neće kandidovati za predsednika, kako bi nasledio Baraka Obamu 2016. Tada je rekao da je bio toliko potresen smrću sina, da ne može da uđe srcem u kampanju.

Nekoliko dana pre nego što je Donald Tramp pobedio Hilari Klinton na izborima, Hanter je vratio iznajmljeni automobil firmi u Arizoni, a unutra je zaboravio telefon i novčanik sa dve vozačke dozvole na ime Robert Bajden, novčanik sa starom značkom državnog tužioca njegovog brata Boa, kreditne kartice i biznis kartu tajne službe.

Staklena cev, koja je testirana pozitivno na kokain, i kesica belog praha takođe su pronađeni u kolima.

Firma je slučaj prijavila policiji, ali vlasti u Arizoni su odlučile da ne podignu tužbu protiv Hantera jer nisu pronašli otiske na cevi.

Pojavili su se i dokumenti da je Hanter krao i identitete da bi sakrio svoju lokaciju.

Ketlin je podnela zahtev za razvod u decembru 2016, kada je i zamolila sudiju da mu naredi da prestane da troši njihov novac. Prema sudskim dokumentina, Hanter je trošio novac na svoje interese, uključujući drogu, alkohol, prostitutke, striptiz klubove i poklone na žene sa kojima je imao seksualnu vezu.

Joe, Hunter Biden, Džo i Hanter Bajden Hanter dok je još bio u braku sa prvom suprugom Foto: Profimedia/Newscom

Kako je rekla, Hanter je ostavio porodicu bez novca za plaćanje računa. Dok se razvod razvlačio na sudu, Hanter je počeo da živi sa udovicom svog brata, Hali.

Iako su roditelji i jednog i drugog rekli da podržavaju njihovu vezu, ona se raspala ubrzo nakon što je Hanter napravio trudnom striptizetu Lunden Roberts.

Roberts je tužila Hantera za izdržavanje deteta u dugom procesu, u kojem ga je optužila da je odbio da preda svoje finansijske podatke, koji su joj bili potrebni da bi se ustanovio iznos alimentacije.

Hanter je u početku negirao da je otac, ali je test očinstva dokazao da jeste.

Roberts sada zahteva potpuno starateljstvo, rekavši da je Bajden stranac detetu, koje ima dve godine.

Slučaj je najzad okončan u martu ove godine, ali je finasijski sporazum ostao tajan.

Kompjuter je dao na popravku mesec dana pre nego što se Hanter oženio drugi put.

Svoju drugu suprugu Melisu Koen znao je samo šest dana pre nego što su se venčali.

Video: Donald Tramp se oglasio prvi put pošto se razboleo: Protiv korone se borim za ceo svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA