≫ 

Da li je to Tramp rekao između redova da bi SAD pobedile vanzemaljace? Video je "zanimljive stvari"

- Napravili smo vojsku koja do sada nije viđena u istoriji čovečanstva - kaže Tramp

  • 2
Donald Tramp, americka vojska, vanzemaljci, rat Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Tanjug/AP

Ministarstvo odbrane Sjedinjenih Američkih Država nedavno je pokrenula komisiju koja je bi trebalo da istraži “neidentifikovane vanzemaljske fenomene pošto je Ratno vazduhoplovstvo Vojske SAD objavilo video na kome se vidi kako piloti navodno proleću pored NLO-a.

Predsednik Donald Tramp na pitanje novinara da li je stvarno reč o vanzemaljcima, objasnio da će morati da proveri o čemu se radi.

- Čuo sam za to, tako da ću tu informaciju morati da proverim - kazao je Tramp u izjavi za TV mrežu “Fox”, prenosi “Independent”.

Tramp je, međutim, taj trenutak iskoristio za promociju američkih vojnih snaga, što su neki korisnici društvenih mreža doživeli kao da Tramp zapravo na neki način preti vanzemaljcima.

- Napravili smo vojsku koja do sada nije viđena u istoriji čovečanstva. Opremu koju imamo, oružje koje imamo, molim se Bogu da nikada nećemo morati da ga koristimo - kazao je Tramp.

Prvi čovek Amerike takođe je iskoristio priliku da “potkači” i druge svetske sile.

- Rusija i Kina su ljubomorne zbog toga šta posedujemo. Sve to je napravljeno ili obnovljeno u SAD i na to smo utrošili 2,5 triliona dolara. Što se tiče pitanja u vezi vanzemaljaca, to ću morati da proverim, ali čuo sam za to pre nekoliko dana - istakao je predsednik SAD.

Veruje u NLO fenomene?

Tramp u nekoliko navrata dao nagoveštaje da ne poriče priče o vanzemaljcima i neidentifikovanim letećim objektima.

U intervjuu koji je dao svom sinu Donaldu Trampu Mlađem u junu, predsednik je kazao da je video “zanimljive stvari” u vezi sa navodnim NLO fenomenima 1947. godine u Rozvelu.

Američki zvaničnici tada su tvrdili da je objekat koji se srušio u tom regionu zapravo meteorološki balon, ali to objašnjenje samo je podstaklo teorije zavere koji smatraju da je tamo pao vanzemaljski brod.

Vojska SAD kasnije je priznala da je ta letelica zapravo bila deo tajnog projekta u vezi sa razvojem nuklearnog naoružanja.

Video: Istina više nije negde tamo: Vanzemaljci postoje, potvrdio Pentagon i objavio snimke NLO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    15. oktobar 2020 | 14:03

    Ispostavicese jos dasu vanzemaljci donali korona virus.

  • Febo

    15. oktobar 2020 | 13:11

    Pa kad ste toliko opasni,kako to da imate probleme sa Rusima i Kinezima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA