≫ 

Fitnes instruktor (33) uveravao pratioce da je korona izmišljotina, umro od posledica zaraze

Za njim ostalo troje male dece. Smatraju ga odgovornim za smrt desetina ljudi

  • 50
Dmitriy Stuzhuk Foto: Instagram/stuzhuk_dmitriy

Fitness instruktor iz Ukrajine Dmitriy Stuzhuk preminuo je od posledica oboljenja COVID-19, samo nekoliko sedmica nakon što je svoje pratioce uveravao kako ova bolest ne postoji.

Kako piše Sky News, Ukrajinac (33) je zarazio se u Turskoj, odakle je prebačen u bolnicu u Ukrajini. Tamo je ostao ukupno osam dana, ali je oboljenje zatim oslabilo rad njegovog srca, nakon čega je hitno vraćen u bolnicu.

- Njegovo srce to nije moglo izdržati. Dugo je bio u nesvesti, lekari su se borili za njegov život - rekla je njegova bivša supruga Sofija koja će se nadalje sama brinuti za njihovo troje dece.

Dmitriy Stuzhuk Foto: Instagram/stuzhuk_dmitriy

Inače, Ukraijnac je privukao pažnju objavama da je korona virus izmišljotina. Pre smrti od posledica virusa angažovao se na razuveravanju ljudi da se moraju čuvati. Pojedini uravo u njega upiru prstom zbog smrti desetina.

U Ukrajini, podsećaju, svakodnevno umre više stotina stanovnika od posledica korona virusa.

Video: Počeo rad fitnes centara, treninzi na sat vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    18. oktobar 2020 | 16:17

    Ovome je srce pre oslabilo od steroida nego od korone. Ali moćnici ovakvim slučajevina opravdavaju svoje postupke. Briga njih za naše zdravlje. Zašto se ne potrude toliko da pronadju lek ili vakcinu protiv raka? Zašto samo od korone ne smemo umreti? Sve druge bolesti su nebitne, samo je korona vazna. Ma da,...

  • Horus

    18. oktobar 2020 | 15:25

    Bez obdukcije nema ni statistike ni razgovora o uzrocima smrti. Da podsetim, obdukcije su zabranjene... Pitam se zašto... A vi?

  • Jasna

    18. oktobar 2020 | 12:14

    Da li ste procitali tekst? Kaze da je umro od posledica Korona virusa... prostim jezikom imao je jos neku bolest na koju je virus uticao. Sta treba da se napise da se shvati da je Korona u vecini slucaja smrtonosna po ljude koji imaju jos neku bolest, znaci hronicni bolesnici. To je slucaj i sa obicnim gripom ali taj bar znas cime da lecis.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA