≫ 

Influenser izgubio kontrolu nad Lamborginijem u ilegalnoj trci, ubio vozača Škode: Užas na autoputu

Vozač "škode" izgoreo je u automobilu

  • 4
autoban nesreća lamborgini Printscreen/Youtube/Bild.de

Poznati influenser uhapšen je u Nemačkoj nakon što se, divljajući na autoputu, svojim "lamborginijem" zabio u "škodu" i ubio vozača tokom ilegalne ulične trke.

Stravična nesreća dogodila se prošle sedmice na delu autoputa A66 u blizini Hofheima.

Za volanom zelenog "lamborginija" bio je Instagram influenser Navid Alfa, koji ima preko milion pratilaca na toj društvenoj mreži. Kako Jutarnji prenosi pisanje nemačkog Bilda, vozač "lamborginija" izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u zaštitnu ogradu pre nego što je udario "škodu i "opel".

Odmah nakon sudara, "lamborgini" i "škoda" su se zapalili i dok je Navid uspeo da izađe iz svog vozila, vozač "škode" nije imao sreće i tragično je preminuo na mestu događaja. Mediji prenose da je izgoreo u automobilu.

Video snimljen neposredno pre nesreće prikazuje influensera kako ubrzava autoputem u svom zelenom Aventadoru, dok ga slede beli Aventador Roadster i Porsche 911 GT3 u divljoj vožnji kroz nekoliko traka.

Prema izveštaju influenser je prebačen u obližnju bolnicu nakon sudara i trenutno je u policijskom pritvoru. Isto tako, 26-godišnji vozač "poršea" uhapšen je nedugo nakon nesreće, a policija još traga za vozačem drugog "lamborginija" koji je učestvovao u trci.

 
 
 
View this post on Instagram
🚘 😌A post shared by Navid 🇩🇪🇮🇷 (@navid.alpha) on

Influenser je na svom profilu rado delio razne videozapise sebe i zelenog Aventadora S, uključujući i jedan "story" gde jednom rukom vozi, a drugom snima brzinu od 200 kilometara na čas.

Video: Smrtonosne vožnje iz Kraljeva: 300 na sat u uličnoj trci zbog bizarnog izazova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    22. oktobar 2020 | 07:29

    Дебила на путевима има и у развијеним државама а не само код нас.

  • Cika Velja

    22. oktobar 2020 | 10:36

    Kazete da vozac Skode nije imao SREĆE??? Jeste li vi ikako normalni???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA