≫ 

Novi film o "Boratu": Scena sa Đulijanijem digla prašinu, advokat tvrdi da je sve izmišljotina

Đulijani je, kako se čini, naseo je na podvalu Saše Barona Koena

  • 1
Rudy Giuliani, Rudi Đulijani Foto: Tanjug/AP

Lični advokat predsednik SAD Donalda Trampa Rudi Đulijani, nekadašnji gradonačelnik Njujorka, nalazi se na stubu srama zbog seksualne radnje nakon što je uhavećen u "kompromitujućoj pozi" koja je prikazana u najnovijem filmu "Borat".

Đulijani je, kako se čini, naseo je na podvalu Saše Barona Koena.

U filmu, do čije je kopije NBC News došao pre zvaničnog izlaska, Đulijani i mlada žena koja se predstavljala kao reporterka (a koja je bila deo Koenovog plana) mogu se videti kako ulaze u hotelsku sobu na piće - na njen poziv, nakon što su dovršili razgovor za koji je Đulijani poverovao da je pravi intervju o pandemiji korona virusa.

Incident se dogodio dok je Đulijani (76) pokušavao da ukloni svoj mikrofon, uz pomoć glumice, koji je korišćen kao deo filmskog "intervjua" s njim.

Film koji izlazi u petak na Amazon Primeu prikazuje Đulijanija kako se zavalio na krevet, a zatim spustio ruku u pantalone i pomicao je oko nekoliko sekundi, dok je Boratova ćerka tinejdžerica Marija Balakova (24), koja se pretvara da je reporterka, stajala ispred njega.

Đulijanija i ženu, snimljene skrivenim kamerama, prekida Borat koji uleće u sobu i počne da viče kako ona ima 15 godina te da je on prestar za nju. Đulijani brzo sedne i čini se zaprepašćen Koenovom prisutnošću.

- Zašto si odeven tako - pita ga Đulijani.

- Ona mi je ćerka. Molim te, uzmi mene radije - odgovara mu Borat.

- Ne želim tebe - odgovora Đulijani koji zatim izlazi iz apartmana.

U jučerašnjem tvitu Đulijani je, bez dokaza, tvrdio da je "Boratov snimak potpuna nameštaljka".

- Spremao sam košulju nakon što sam skinuo opremu za snimanje. Ni u jednom trenu pre, tokom, ni nakon intervjua nisam bio neprikladan. Ako Saša Baron Koen implicira drugačije, on je lažljivac - dodao je.

Ova podvala jedan je od najzapaženijih trenutaka u nastavku Borata, koji uključuje i scenu u kojoj Borat uleće na konzervativni skup u Trampovom kostimu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA