≫ 

Kandidata za gradonačelnika Prijedora prisluškuju preko klime? Odmah je pozvao policiju

Kandidat SNSD za gradonačelnika Prijedora pronašao u svojoj kancelariji prisluškivač

  • 1
Klima Foto: Pixabay

Kandidat SNSD za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović prijavio je policiji da je u svojoj kancelariji pronašao skriven audio uređaj za tonsko snimanje.

Pavlović koji je rukovodilac prijedorske filijale Fonda za zdravstveno osiguranje RS za Srpskainfo je potvrdio da je uređaj za snimanje juče pronašao kancelariji.

- Dok sam hodao kancelarijom ugledao sam uređaj za snimanje na klima uređaju. Odmah sam o svemu obavestio policiju. Uveren sam da postavljanje ovog uređaja nema nikakve veze sa radnicima u Fondu zdravstvenog osiguranja, ali ne znam da li ima veze sa mojom kandidaturom za gradonačelnika – izjavio je Pavlović.

Podsećamo, iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da im je rukovodilac Filijale Fonda zdravstevnog osiguranja u Prijedoru D.P. prijavio krivično delo neovlašteno prisluškivanje i tonsko snimanje.

- Uz prethodno obaveštavanje tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu neovlašćeno prisluškivanje i tonsko snimanje, na licu mesta izvršen je uviđaj, a policijski službenici PU Prijedor, preduzimaju sve mere i radnje u cilju utvrđivanja okolnosti izvršenog krivičnog dela i pronalaska nepoznatog izvršioca - saopštili su iz PU Prijedor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    22. oktobar 2020 | 14:34

    Iskreno ni mi u Sbiji nemamo bas dobro iskustvo sa Jovicem. Sta je dao reprezentaciji? A vi novinari kada nemate bas nekog materijala koji ide njemu u korist iskopate neki njegov 'spektakularan' gol na treningu. Koliko sam ja lepih golova postigao na treningu a eto istina je da nikad nisam igrao za neki ozbiljniji klub u tadasnjoj Jugoslaviji. Sa duge strane bilo je u timu saigraca koji na treningu nisu mnogo pokazivali ali su na utakmicama bili zveri od igraca i dospeli do italijanske lige.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA