≫ 

Trudnica izgubila bebu kad je policajac napao elektrošokerom: Kamere snimile kako pada na stomak

Bila je u trećem mesecu trudnoće

  • 0
Žena, bolnica, devojka, umrla crno-bela Foto - Ilustracija: Profimedia/Alamy

Trudnica iz Velike Britanije izgubila je bebu nakon što je policajac napao elektrošokerom tokom prepirke sa njenim dečkom, rečeno je na sudu.

Lian Peret (35) bila je u trećem mesecu trudnoće kada je udarena tejzerom na ulici u Južnom Velsu, prenosi Sun.

Na snimku se vidi trenutak kada trudnica ostaje bez svesti pre nego što pada licem na zemlju.

Policajac, identifikovan kao Hjuz, prišao je paru kada je video da se Peret i njen dečko Kajli Bats (34) svađaju na ulici. Na snimku se vidi kako policajac obara na zemlju Batsa, kada im prilazi trudnica. Policajac je odguruje i napada elektrošokerom, nakon čega žena pada na zemlju i to direktno na stomak.

Peret i Bats su priznali da su napali radnika hitne pomoći i da su izgovorili preteće reći. Njen advokat je rekao kako je Lian zadobila značajna povrede, uključujući i modricu na oku.

- Najozbiljnija povreda koju je doživela jeste što je izgubila dete, a bila je u trećem mesecu trudnoće - dodao je advokat.

Međutim, sudija je rekao da je policajac imao pravo da upotrebi elektrošoker jer je situacija bila napeta. Lian i njen dečko dobili su uslovne kazne na tri, tj. dva meseca zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA