≫ 

Žena vikala "Alahu akbar" i pretila bombom u Lionu: Evakuisana železnička stanica

Lionski lokalni list "Le Progres" objavio je na svom sajtu da je žena koja je nosila nekoliko torbi pretila da će se razneti

  • 2
Žena, Francuska, Lion, Alahu akbar Foto: Printscreen/Twitter/@Natsecjeff

Železnička stanica Par-Diju u Lionu je evakuisana zbog dojave o bombi i policijska operacija je u toku, saopštila je policija dodajući da je jedna osoba uhapšena.

Lionski lokalni list "Le Progres" objavio je na svom sajtu da je žena koja je nosila nekoliko torbi pretila da će se razneti i da je uzvikivala "Alahu Akbar".

Tim za deaktiviranje eksplozivnih naprava je na licu mesta i vrši provere, navodi novinska agencija Reuters, a prenosi Tanjug.

Oko stanica policija i vojska su formirale kordon i zatvorili prilaz. Železnička kompanija SNCF potvrdila je na Tviteru da je saobraćaj oko Liona obustavljen.

Političar Damijan Abad na Tviteru je naveo da je planirao da ode vozom u Lion, ali da je to nemoguće zbog "pretnje bombom". Novinarka Žulijen Damboa naveo je da su putnici ostavili svoje prtljage i bežali iz stanice, prenosi Daily express.

Podsećanja radi, pre samo šest dana jedan napadač odrubio je muškarcu glavu u Parizu, vikajući "Alahu akbar". Policija je likvidirala napadača.

Video: Policija ubila muškarca koji je odrubio glavu nastavniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA