Tramp objavio snimak intervjua pre televizije CBS, jer su pristrasni: "Pogledajte ovu mržnju"

- Samo vas molim da budete iskreni. Voleo bih da ste intervjuisali Džoa Bajdena kao što ste intervjuisali mene - kazao je Tramp Stolovoj

  • 0
Donald Tramp

Foto: Printscreen/Facebook/Donald J. Trump

Američki predsednik Donald Tramp objavio je danas snimak intervjua pre nego što je prikazan na televiziji, a taj neobični potez opravdao je željom da pokaže da je novinarka bila pristrasna.

Tramp je na društvenim mrežama objavio gotovo 40-minutni razgovor sa Lesli Stol, poznatom voditeljkom emisije "60 minuta" na CBS-u, uz komentar:

- Pogledajte ovu pristrasnost, mržnju i bezobrazluk od "60 minuta" i CBS-a.

On je time prekršio sporazum da materijal ostane privatan sve dok editovana verzija ne bude emitovana ovog vikenda, prenosi Rojters.

Bela kuća je zadržala kopiju intervjua u jednom kadru, u kojem je vidljiv samo Tramp, ali se čuje Stol koja postavlja pitanja. Predsednik više puta traži od Stol i njenog poslodavca CBS Njuz da postavljaju teška pitanja njegovom demokratskom rivalu Džou Bajdenu uoči izbora 3. novembra.

- Samo vas molim da budete iskreni. Voleo bih da ste intervjuisali Džoa Bajdena kao što ste intervjuisali mene - kazao je Tramp Stolovoj.

Televizija se „diskreditovala“ time što je pitala Bajdena koji je njegov omiljeni ukus sladoleda, nastavio je Tramp, prenosi Tanjug.

Takođe je optužio CBS da štiti Bajdena jer mu je novinarka rekla: "Ne možemo pitati stvari koje ne možemo proveriti."

- Šta je previše, previše je - kaže Tramp na kraju intervjua i iznenada napustio studio.

Republikanski predsednik često je optuživao medije da ga ne vole, ali objavljivanje intervjua pre nego što je to učinila televizija je nešto što nikada ranije nije viđeno. Već u utorak Tramp je zapretio da će objaviti snimak intervjua Bele kuće „kako bi svi mogli da vide o kakvom se fejk (lažnom) i nepristrasnom intervjuu radi“.

Intervju sa Trampom trebalo je da bude objavljen u posebnom programu zajedno sa Bajdenovim.

Video: Tramp se oporavio od korone, pa zamešao kukovima ispred pristalica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA