≫ 

Melanija se pojavila na debati, Tramp je maltene odgurao sa bine: Svi pričaju kako joj je bacio ruku

Iako je aktuelna prva dama SAD otkazala sve aktivnosti zbog kašlja prouzorkovanim korona virusom, pojavila se na predsedničkoj debati

  • 9
melanija donald tramp Foto: Tanjug/AP

U Nešvilu je održana poslednja debata Donalda Trampa i Džoa Bajdena pred američke predsedničke izbore zakazane za 3. novembar, a dvojicu kandidata ispratile su i njihove supruge Melanija Tramp i Džil Bajden.

Iako je aktuelna prva dama SAD otkazala sve aktivnosti zbog kašlja prouzorkovanim korona virusom, pojavila se na predsedničkoj debati.

Ono što je mnogima zapalo za oko bilo je da je prva dama nosila masku, te da je ceo tim predsednika Trampa, među kojima su njegove ćerke Ivanka i Tifani, bio sa maskama na licu.

Takođe, detalj koji je mnogima promakao je da su se Melanija i Donald konačno u jednom trenutku držali za ruke, ali su korisnici Tvitera zapazili i momenat kada je predsednik jednostavno odgurnuo ruku svoje supruge.

Da podsetimo, ovo je bila poslednja debata dvojice kandidata, a republikanac i demokrata govorili su o nizu pitanja. Žučna rasprava ticala se epidemije korona virusa, rasizma, odnosima sa Kinom, Rusijom i Severnom Korejom.

Video: Tramp se oporavio od korone, pa zamešao kukovima ispred pristalica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Genico

    23. oktobar 2020 | 07:33

    Tramp sirovina...,

  • A

    23. oktobar 2020 | 08:22

    Prosto covjek nije mekusac. Ne vidim ovdje nista spektakularno.

  • Goran

    23. oktobar 2020 | 09:11

    Zašto mora biti da je on njoj odgurnuo ruku. Možda je Melanija naglo povukla njegovu ruku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA