≫ 

Bajden se žestoko namučio sa maskom nakon debate: Natezao se pred kamerom, na kraju je našao rešenje

Bajden se natezao sa maskom pred kamerama

  • 0
Džo Bajden Printscreen Twitter

Kandidat za američkog predsednika SAD Džo Bajden, žestoko se namučio sa maskom dok je davao izjavu novinarima nakon poslednje debate sa protivkandidatom Donaldom Trampom.

Novinari su ga čekali na pisti i tražili su od Bajdena da prokomentariše večerašnji duel sa Trampom, ali predsednički kandidat nije mogao da se kocentriše, jer mu je maska zadala velike muke.

Čim je počeo da govori, maska je počela da mu spada sa lica, pa je Bajden nekoliko puta morao da je povlači preko nosa.

- Na publici je da proceni kako je prošla debata. Ja se osećam dobro - počeo je da priča Bajden, a maska je odmah pala ispod nosa.

Vremešni demokrata nije hteo da dozvoli da ga to omete, pa je odmah povukao masku na gore. Međutim, čim je opet progovorio, maska je opet krenula da spada. Na kraju je Bajden mogao da učini samo jedno - da masku povuče što dalje od brade, a onda je otkrivenog nosa do kraja izneo svoje mišljenje.

- Mislim da je moderator odradio dobar posao da sve protekne glatko, ovo je bila mnogo racionalnija debata od prve - zaključio je Bajden.

Video: Hilari Klinton u Bajdenovoj koži: Demokrate traže protivkandidata za Trampa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA