≫ 

Amerikancima debata nije pomogla, rasprava bila "previše mirna": Ko je po vašem mišljenju pobednik?

Tokom rasprave dvojice predsedničkih kandidata bilo je reči o epidemiji korona virusa, klimatskim promenama, rasizmu, spoljnoj politici i odnosima sa Kinom, Rusijom, Iranom, Severnom Korejom

  • 0
Tramp Bajden poslednja debata

Foto: Tanjug/AP

U Nešvilu je održana i poslednja debata pred američke predsedničke izbore. Ova druga debata, kako ocenjuju brojni komentatori, bila je "civilizovanija" od prve, a kandidati Donald Tramp i Džo Bajden prilično su bili pažljivi u slušanju reči rivala.

Debata je bila mirnija od prve uzimajući u obzir i činjenicu da su u toku izlaganja jednog kandidata bili mutirani mikrofoni rivala, kako ne bi došlo do onoga što se dogodilo prethodni put kada maltene jedan drugom nisu dali da dođu do reči.

 

Iako pojedini svetski mediji, kao što je CNN navode da je Bajden definitivno pobednik ove druge debate, neki analitičari tvrde da je ova debata bila previše "mlaka" da bi neko na osnovu nje , ukoliko se već nije odlučio, mogao da presudi u korist demokrate ili republikanca.

 

Tokom rasprave dvojice predsedničkih kandidata bilo je reči o epidemiji korona virusa, klimatskim promenama, rasizmu, spoljnoj politici i odnosima sa Kinom, Rusijom, Iranom, Severnom Korejom. Šta su sve rekli Bajden i Tramp možete pročitati u posebnoj vesti.

 

Ko je po vašem mišljenju pobednik ove druge debate?

Video: Srbi iz Amerike organizovali skupove podrške Trampu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA