Bajden na reklame potrošio najviše u istoriji izbora: Tramp "samo" 342 miliona dolara

Kako prenosi vašingtonski dnevnik Hil, samo u proteklih nedelju dana, Bajdenov izborni štab je potrošio oko 45 miliona dolara na televizijske nastupe

  • 10
Džo Bajden

Printscreen Twitter

Bivši američki potpredsednik Džo Bajden potrošio je za televizijsko i elektronsko oglašavanje tokom aktuelne izborne kampanje više od bilo kog drugog predsedničkog kandidata u američkoj istoriji.

Bajdenova kampanja za novembarske predsedničke izbore do sada je potrošila više do 582 miliona dolara na TV oglašavanje, navodi se u izveštaju kompanije Advertajzing Analitiks i dodaje da je kampanja njegovog protivkandodata Donalda Trampa do sada koštala oko 342 miliona dolara.

Kako prenosi vašingtonski dnevnik Hil, samo u proteklih nedelju dana, Bajdenov izborni štab je potrošio oko 45 miliona dolara na televizijske nastupe, što je više čak i od rekorda koji je postavio bivši gradonačelnik Njujorka, Majkl Blumberg, tokom predizborne kampanje za stranačke izbore za demokratskog predsedničkog kandidata.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    24. oktobar 2020 | 21:53

    Eto, ako koza laze rog ne laze!? Bajden je potrošio 582 miliona dolara na televizijsko i elektronsko oglasavanje, sto je vise od bilo kog drugog predsednickog kandidata u americkoj istoriji. Cak vise i od rekorda sto je postavio i bivsi gradonacelnik New Yorka Majkl Blumberg.!!! A Tramp skoro duplo manje 342 miliona dolara!!!? Najveci problem intelektualne,, elite,, u USA i svuda u svetu su upravo taj gornji sloj(intelektualca) koji NIKADA nista nisu stvorili svojim sopstvenim novcem, vec su placani da misle za pare. Tramp je zaradio sam svoj novac i zato ga ne razumeju!!? A njih plaćaju da tako pisu oni koji u SENCI MRZE Trampa i njegovu SRCANU sposobnost i prirodnost!? Od srca iskreno toma m.

  • Imenjak

    24. oktobar 2020 | 21:29

    Ako dodje Bajden odma radi Aviano uz direktan tv

  • Saša

    24. oktobar 2020 | 22:51

    Uz božiji pomoć pobediće presednik tramp..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA