≫ 

Brazil: 432 osobe preminule, 26.979 zaraženih za 24 sata, preminulo ukupno 156.903 ljudi

U ovoj zemlji ukupan broj zaraženih dostigao je 4.817.898

  • 1
Brazil, plaza Foto: Tanjug/AP

U Brazilu su za poslednja 24 sata 432 osobe preminule od korona virusa, a 26.979 zaraženo, saopštilo je ministarstvo zdravlja, prenosi Rojters.

U ovoj zemlji ukupan broj umrlih je dostigao 156.903, a zaraženih 4.817.898, piše Tanjug.

Ranije je predsednik Brazila Žair Bolsonaro izjavio da njegova vlada neće kupovati kinesku vakcinu protiv Kovida 19, dan nakon što je ministar zdravlja te zemlje rekao da će vakcina biti deo programa imunizacije.

- Jedno je sigurno, nećemo kupovati kinesku vakcinu - napisao je Bolsonaro na društvenim mrežama, odgovarajući simpatizeru koji ga je molio da ne kupuje tu vakcinu.

Govoreći o vakcini, Bolsonaro je rekao da "narod Brazila neće biti pokusni kunić za bilo koga" i istakao da pojedinci ulažu milijarde u vakcinu koja nije prošla test fazu.

Video: Ovi snimci iz vazduha ulivaju strah u kosti: Dozovimo se pameti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    25. oktobar 2020 | 08:23

    Jutros sam nasao pravu mapu obolelih u evropi na nemackom je jeziku inace sta njihovi TV mediji serviraju prema nama su fasisticki nastrojeni mapa tacno pokazuje da smonajmanje zarazeni u evropi da je Kosmet u sastavu Srbije sa isprekidanom linijom za razliku od mape koju je NTV objavio svi u crvenom samo Srbija u crnom bog ce ih za sve kazniti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA