≫ 

Šef kabineta Majka Pensa, potpredsednika SAD, pozitivan na korona virus

Pens je, za sada, negativan na virus

  • 0
Mike Pence, Majk Pens

Foto: Tanjug/AP

Mark Šort, šef kabineta potpredsednika SAD, Majka Pensa, pozitivan je na korona virus, izjavio je Pensov portparol Devin O'Mali ubrzo pošto je objavljeno da je Pensov politički savetnik Marti Obst takođe pozitivan.

O'Mali je naveo da je u konsultacijama sa medicinskim timom Bele kuće dogovoreno da potpredsednik ostane pri svom rasporedu, ali u skladu sa direktivama Centra za kontrolu bolesti i prevenciju, piše Sputnjik.

On je naveo da su u subotu rezultati Majka Pensa i njegove žene Karen bili negativni, dok su Šort i Obst pozitivni. Pošto je Šort "bliski kontakt" Pensu, poptredsednik SAD sad mora da nosi masku u blizini drugih ljudi, a pažljivo će ga pratiti da bi na vreme uočili bilo koji od simptoma korona virusa.

Obst je spoljni saradnik i nije zaposlen u Vladi SAD. Poslednji put je viđen u Pensovom društvu 15. oktobra na večeri tokom koje su skupljana novčana sredstva.

Video: Trampa preneli u bolnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA