≫ 

Nataliju bivši ubio nakon "mirenja" u spavaćoj sobi: Udavio je u krevetu, pa krenuo sebe da seče

Nekoliko dana pre ubistva optuženi je pokušao da siluje Nataliju L., ali je ona uspela da mu pobegne

  • 1
nataliya regensburg Foto: Privatna arhiva
nataliya regensburg Foto: Privatna arhiva

U Nemačkoj je počelo suđenje Diteru E. (54) koji je optužen da je krajem prošle godine, nakon intimnog odnosa, udavio svoju bivšu devojku Nataliju L. (45).

Natalija i Diter su bili u vezi samo nekoliko meseci, nakon što je ona odlučila da ga ostavi jer je bio previše ljubomoran, piše Bild.

Nesrećna žena, poreklom iz Ukrajine, više nije htela da trpi da joj Diter stalno proverava telefon i da je optužuje da se bavi prostitucijom svaki put kada bi se srela sa nekim muškarcem, te je odlučila da okonča njihovu ljubavnu vezu. Međutim, nekoliko dana nakon raskida, Diter je upao u njenu kuću i pokušao da je siluje. Natalija je uspela da pobegne i zaključa se u kupatilo, odakle je pozvala prijatelje u pomoć.

Međutim nekoliko dana kasnije Natalija je popustila pod Diterovim pritiskom i odlučila je da se sastane sa njim. Pustila ga je da uđe u njenu kuću i seli su da razgovaraju. Oko 1 sat iza ponoći između njih dvoje je izbila svađa, ali je ubrzo palo i pomirenje, pa su, kako je utvrđeno istragom, oko 3 sata ujutru završili u spavaćoj sobi, iz koje Natalija više nije izašla.

Diter ju je, kako je pokazala istraga, udavio odmah nakon što su imali intimni odnos. Nakon toga je zgrabio nož i naneo sebi višestruke povrede nožem. Pronašli su ga ispred kuće sa 12 dubokih posekotina na levoj ruci.

Prema pisanju medija, pre nego što je ranio sebe, Diter je pokušao da prikrije zločin, tako što je sam sebi slao poruke sa žrtvinog telefona.

Diter je odranije poznat organima reda i već je osuđivan zbog uhođenja i maltretiranja.

Video: Muž ubio ženu, pa pokušao samoubistvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA