Poslanik nasred sednice izvadio nož i isekao sebi ruku: Besan na premijera, traži njegovu ostavku

Njemu su brzo prišli drugi poslanici i pomogli mu sa zavojima kako bi zaustavili krvarenje

  • 2
Skupstina Tajlanda

Foto: Profimedia

Besni poslanik u tajlandskoj skupštini izvadio je tokom svog govora kuhinjski nož i sebe isekao po ruci, ljut na premijera jer ignoriše demokratske proteste u zemlji.

Opozicioni političar Visarn Tečateravat održao je govor "za pamćenje" u parlamentu u Bangkoku pre nego što je iznenada skinuo sako, zavrnuo rukav i izvadio kuhinjski nož.

"Daily Mail" je objavio snimak na kom je zabeležen trenutak u kom političar kritikuje odgovor vlade na prodemokratske proteste koje predvode mladi u toj zemlji, a onda je isekao svoju levu ruku.

Njemu su brzo prišli drugi poslanici i pomogli mu sa zavojima kako bi zaustavili krvarenje.

- Ne mogu da zamislim rešenje ovog problema, ne žekim da naša deca krvare. Voleo bih da krvarim da bih pokazao premijeru Prajutu Čan O Ča koliko sam posvećen - rekao je on u govoru.

Upitao je premijera da li želi da bude "tiranin ili heroj" pre nego što se posekao što je nazvao "činom protesta protiv vojne vladavine uprkos pozivima za reforme".

Najveća opoziciona partija Tajlanda pozvala je premijera da podnese ostavku pošto je parlament otvorio posebnu sednicu na kojoj se raspravlja o protestima.

Protesti protiv režima i kralja intenzivirali su se ovog meseca, a na hiljade demonstranata marširalo je u Bangkoku ispred nemačke ambasade u pozivu na istragu protiv kralja.

Video: Argentinski poslanik na sred onlajn sastanka grizao ljubavnici grudi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    27. oktobar 2020 | 19:55

    Ovi naši uzimaju nož samo u Skupštinskom Restoranu!!! 🐑🐖🍗🍞🌭🥩🥩🥩🥩🌮

  • Lejla

    27. oktobar 2020 | 19:29

    Pipune eto ti ideja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA