Melanija Tramp održala predizborni skup: Hvalila supruga, obrušila se na Bajdena

Ona je pokušala da optuži demokrate jer su, prema njenim rečima, postavili svoje lične interese ispred dobrobiti američkog naroda

  • 2
Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Prva dama SAD Melanija Tramp održala je nedaleko od Filadelfije svoj prvi samostalni predizborni skup podrške suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Tokom svog govora, Melanija Tramp se pred nekoliko stotina pristalica obrušila na demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena i medije, hvaleći dosadašnji učinak svog supruga.

Prva dama je, braneći Trampov pristup u borbi protiv korona virusa, nastojala da minimizira rizike koje je pred američko društvo postavila epidemija u kojoj je, do sada 226.000 Amerikanaca izgubilo život, preneo je AP.

Ona je pokušala da optuži demokrate jer su, prema njenim rečima, postavili svoje lične interese ispred dobrobiti američkog naroda i fokusirali se na "lažne zahteve za opoziv predsednika", umesto na epidemiju korona virusa.

Melanija Tramp je kritikovala Bajdenov "socijalistički program" i osula paljbu na medije optuživši ih da se bave "besmislenim tračevima i dvorskim intrigama" u Beloj kući.

- Bajdenova politika i socijalistički program samo će uništiti Ameriku i sve što je urađeno u protekle četiri godine. Moramo da sačuvamo Donalda u Beloj kući da bi završio ono što je započeo, a naša zemlja nastavila da cveta. Mi se ne zatvaramo i ne krijemo u strahu kada je teško - rekla je između ostalog prva dama SAD.

Video: Tramp naredio Melaniji da se smeje: Ona nabacila najkiseliji osmeh na svetu

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA