Mama ubila bliznakinje dok su spavale, pa sebe: Bila je usred borbe za starateljstvo

Na dan ubistva na Fejsbuku je podelila članke sa određenim temama

  • 2
Michele Boudreaux Deegan

Foto: Facebook

Psiholog u državi Vašington ubila je svoje sedmogodišnje ćerke bliznakinje dok su spavale, pre nego što je izvršila samoubistvo, saopštila je policija.

Tragično ubistvo-samoubistvo dogodilo se u petak uveče, prenosi Daily mail.

Radnici Hitne pomoći koji su pozvani na lice mesta otkrili su tela Mišel Digan (55) i njenih ćerki sledećeg dana nakon što ih je komšija, koji živi u istoj zgradi, pozvao i rekao da su mrtve.

Istraga je pokazala da je Digan bila uključena u spor oko starateljstva nad decom, za koji se veruje da je i bio motiv ubistva i samoubistva.

Digan je radila kao psihoterapeut, prema informacijama na njenom sajtu.

Na dan zločina majka je podelila veliki broj članaka o "narcisima" na ličnom i službenom nalogu na Fejsbuku, uključujući i nekoliko o roditeljstvu i o tome kako ljudi koji su u vezi sa narcisima mogu da budu dovedeni do samoubistva.

Jedan komšija je rekao kako su bliznakinje retko viđali izvan kuće, dok je jedan njen prijatelj rekao da je Digan bila "mentalno bolesna".

Video: Muškarac ubio dedu i raskomadano telo bacio u jezero

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marinela

    29. oktobar 2020 | 04:57

    Pitam se koliko li je psihoterapeuta, poput nje, koji bi trebalo da strucno pomazu drugim ljudima, a nisu u stanju da pomognu ni sebi. Sta se desava kad psihijatar poludi, a nastavi da radi sa pacijentima? Citav mehanizam se u tom slucaju pokrece veoma sporo, ili nikako, iako kolege primecuju da sa takvom osobom nesto nije u redu. Sve se zavrsava saptanjem po coskovima, dok bolesnik nastavlja da " leci " pacijente.

  • 7890

    29. oktobar 2020 | 00:40

    Psihoterapeutu je preko bio potreban psihoterapeut, nažalost. Nije ni sebi mogla da pomogne a kamoli drugima. Jadna deca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA