≫ 

Dokumenti o skandalima Bajdenovog sina misteriozno nestali samo šest dana pre izbora u Americi

- U utorak ujutru dobili smo informaciju od kompanije za isporuku da je naš paket bio otvoren i da nema sadržaja koji je bio unutra - kazao je novinar TV Fox News

  • 2
Joe Biden, Džo Bajden

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji poručnik u američkoj vojsci Toni Bobulinski otkrio je u intervjuu za “Fox News” da porodica Džoa Bajdena nije bila zabrinuta da će skandali sina demokratskog kandidata, Hantera Bajdena, uticati na kandidaturu za predsednika Sjedinjenih Američkih Država.

Novinarima te televizije poslati su i poverljivi i autentični dokazi koji govore o poslovnim skandalima Hantera Bajdena.

- U ponedeljak smo dobili kolekciju poverljivih dokumenata od izvora bliskom porodici Bajden. Verujemo da su pravi, autentični i čvrsti - izjavio je novinar Taker Karlson koji je obavio intervju sa Bobulinskim.

Kako prenosi “Sputnik”, on je objasnio da je producent u Njujorku dobio poruku da dokumente pošalje u Los Anđeles.

- Već u ponedeljak popodne, on je poslao dokumente u Kaliforniju preko poznate kompanije za dostavu čije usluge smo koristili nebrojeno puta bez ikakvih problema - kazao je Karlson.

Međutim, kako je saopštio voditelj ove televizije, dokumenti nikada nisu stigli na odredište.

- U utorak ujutru dobili smo informaciju od kompanije za isporuku da je naš paket bio otvoren i da nema sadržaja koji je bio unutra. Dokumenti su nestali - objasnio je on.

Neimenovana poznata kompanije odmah je pokrenula istragu i pronašla koverat od mesta gde je ostavljen u Njujorku, 27. oktobra u 3.44 časova ujutru, kada je radnik ustanove za prijem pošiljke u drugoj državi otkrio da je paket otvoren i prazan.

Karlson je kazao da je kompanija ispitala svakog zaposlenog koji je bio u kontaktu sa kovertom, čak je obavljena i detaljna pretraga aviona i kamiona koji su prevezli paket. Čak su istraživači pretražili kancelariju u Njujorku gde je producent ostavio dokumenta, kao i celo postrojenje za distribuciju dokumenata.

- Tražili su uzduž i popreko, ali ništa nisu našli. Dokumenti su nestali - objasnio je Karlson.

- Kompanija nema nikakvu teoriju o tome šta se desilo sa dokumentima koji bi bili jako važni za predsedničke izbore koji će biti održani za šest dana - dodao je on.

Video: Tramp se oporavio od korone, pa zamešao kukovima ispred pristalica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA