≫ 

Fotografija iz crkve u Nici nakon napada: Ubica odsekao glavu žrtvi u ime Erdogana?

Raste broj žrtava nakon terorističkog napada u Nici

  • 68
Nica, napad, Christian Estrosi Foto: Twitter/@cestrosi

Jutros oko 9 sati došlo je do napada u crkvi Notrdam u Nici, u kojoj su najmanje tri osobe poginule. Prema prvim informacijama, jednoj ženi (70) je odsečena glava u crkvi, dok je muškarac više puta nožem uboden u grkljan. Na društvenim mrežama kruži fotografija iz unutrašnjosti bogomolje.

Na fotografiji u tvitu vide se oborene stolice i navodi se da je nekoliko osoba povređeno.

Kako se dalje navodi u tvitu, napadač je navodno postupio po porukama koje su ovih dana stizale od turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i Irana.

Mediji prenose da je vikao Alahu akbar.

Prema prvim informacijama, nepoznati napadač počeo je da seče ljude nožem, a navodno su se čuli i pucnji.

Gradonačelnik Nice Kristijan Estrosi zahvalio se policiji na brzoj akciji i rekao da je napadač uhapšen, međutim pojavila se i informacija da je on ubijen.

Pojedini mediji javljaju da su u napadu učestvovala dva napadača, te da se jedan nalazi u bekstvu.

On je dodao da se na ovaj napad gleda kao na "akt terorizma".

Da podsetimo, proteklih dana došlo je do porasta tenzija između Francuske i Turske, nakon što je turski predsednik rekao da bi njegov francuski kolega trebalo da proveri svoje mentalno zdravlje, nakon čega su usledile karikature francuskog predsednika kao đavola i golišavog Erdogana.

Video: Drama u Nici: Čoveku odsekli glavu u Notr Damu, nije potvrđeno da je teroristički napad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    29. oktobar 2020 | 10:34

    1389 nam niko nije pomogao a 1992-1999 su nas i bombardovali. E pa tražili ste, gledajte.

  • фебо

    29. oktobar 2020 | 10:18

    Opet ona ,,tolerantna“religija,koja propagira mir I ljubav

  • Bhm

    29. oktobar 2020 | 10:32

    E pa gospodo Francuzi Nemci i Englezi doslo je vreme za naplatu.Milioni muslimana koii su se u poslednjih 50 godina naselili u vase drzave a cije ste vi drzave u ranijim vekovima kolonizovali i iskorisćavali kao i njih koji su vam sami dosli na prag da vam budu jeftina radna snaga,sada ce kada su se 7vukli u sve pore va seg drustva da vas poraze i uniste.Ili cete svi da klanjate ili ce vam seci glave,građanski rat vam je na pragu.Poslednja vojska koju su cekali da se masovno okupi u Evropi je stigla u vidu migranata,to su oni mladici vojno sposobni koji su se poslednjih par godina uvukli u Eu i sada se ceka znak za pocetak vaseg kraja.Zapadnjaci su nespoaobni za fizicki okrsaj jer su uljuljkani u konfor i bezbrigu i ovi poludivlji,iskusni tatnici zedni krstaške krvi ce vas lako poraziti a meni nece biti zao jer ste im pomagali kada su trebili Srbe po Bosni i na Kosmetu.Rekao bih vam nek vam je Bog u pomoci ali niste zasluzili....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA