Srbin tvrdi da nema veze sa ubistvom Viktorije u Italiji: Policija istražuje da li je imao pomagača

Viktorijino telo pronađeno je pre nekoliko dana na napuštenom imanju u Breši

  • 2
Viktoriia Vovktorub Foto: Facebook/Viktoriia Vovktorub

Ukrajinka Viktorija V. (42) zbog čijeg ubistva je u Italiji uhapšen srpski državljanin K. B. (60), likvidirana je sa najmanje tri uboda nožem u srce i potiljak. Italijanska policija sada pokušava da otkrije da li je K. B. imao pomagača u zločinu.

Viktorijino telo pronađeno je pre nekoliko dana na napuštenom imanju u Breši, nedaleko od kuće u kojoj je donedavno živela sa K. B. (60). Telo žene pronađeno je upravo zahvaljujući informacijama koje je policiji dao Srbin. I pored toga što je karabinjerima do detalja ispričao gde se telo nalazi, K. B. nije priznao da ju je ubio.

Ipak, određen mu je pritvor zbog brojnih tragova koji ukazuju da je upravo on presudio svojoj bivšoj partnerki, prenosi Blic.

Detaljna autopsija kojom će definitivno biti određen uzrok smrti ali i sve povrede koje je nesrećna žena zadobila, još nije gotova, ali prema prvim informacijama preminula je usled uboda u potiljak i grudi. Na telu je uočena još jedna duboka rana koja je nastala najverovatnije padom.

Da podsetimo, italijanska policija pratila je K. B. dva dana nakon što je jedan Viktorijin prijatelj prijavio njen nestanak. Ona je 4. novembra prijateljici rekla da ide da se sretne sa svojim bivšim vanbračnim suprugom K. B., nakon kojeg joj se izgubio svaki trag. Nekoliko dana kasnije, policija je K. B. uhvatila kraj jednog kontejnera dok je unutra ubacivao tepih sa tragovima krvi i kesu u kojoj je bila krvava odeća.

Tepih i odeća su odmah odneti na analizu i ustanovljeno je da krv pripada nestaloj Viktoriji. K. B., koji je u početku negirao zločin i odbijao da prizna gde se Viktorija nalazi, navodno je na kraju priznao da je telo zakopao nedaleko od kuće gde je živeo, u blizini jednog napuštenog objekta. Policija je tu i pronašla telo žene.

Video: Muž i žena razgovarali, a onda je iz džepa izvadio pištolj i pucao u nju nekoliko puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Živojin Reljin

    19. novembar 2020 | 23:46

    Nikad ne bi ubio Ženu ako možemo zajedno možemo , ako ne ti tebi ja meni i to je to .

  • Sone

    20. novembar 2020 | 00:14

    Nije Srbin vec Siptar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA