Tramp o proglašenju predsednika SAD: "Oni ne određuju ko je pobedio na izborima"

Šefica GSA Emili Marfi napisala je juče u pismu upućenom Bajdenu da ozbiljno shvata tu ulogu i da mu šalje pismo kako bi omogućila da mu sredstva i službe budu dostupni

  • 3
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Donald Tramp ponovo se oglasio povodom vesti da je američka Agencija za opšte poslove (GSA) obavestila izabranog predsednika Džoa Bajdena da je Trampova administracija spremna da započne proces tranzicije, odnosno prenosa vlasti, rekavši da GSA ne određuje ko će biti sledeći predsednik SAD.

- Zapamtite, GSA je sjajna, a Emili Marfi radi sjajan posao, ali GSA ne određuje ko će biti sledeći predsednik SAD - napisao je Tramp na Tviteru.

Šefica GSA Emili Marfi napisala je juče u pismu upućenom Bajdenu da ozbiljno shvata tu ulogu i da mu šalje pismo kako bi omogućila da mu sredstva i službe budu dostupni.

Nakon toga Tramp je na Tviteru napisao da preporučuje Marfijevoj i njenom timu "da učine što je potrebno za inicijalne protokole i da je i svom timu naložio da tako postupi, prenosi Tanjug.

U istom postu on je zahvalio Marfijevoj na odlučnosti i lojalnosti i dodao da ne želi dalje da gleda kako joj prete, uznemiravaju je i maltretiraju je, ali je najavio nastavak borbe.

Takođe, u međuvremenu se pojavila informacija da je Bajden proglašen kao pobednik u saveznoj državi Pensilvanija, prenosi "Sputnik"

Video: Republikanci na ulicama: Protest pristalica Trampa u Vašingtonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    24. novembar 2020 | 18:04

    Trampe ne daj se sotonama i njihovoj Koroni narodi sirom sveta su uz tebe i bez Korone a zbog Korone Bajdenove sto posto da nas vakcinisu i zatvaraju necemo dozvoliti!!!

  • Tig

    24. novembar 2020 | 17:57

    Tramp ostaje i ako su ovi drugi proglasili pobedu.

  • ја

    24. novembar 2020 | 17:25

    Ти си будућност. До побједе

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA