≫ 

Suprug osumnjičen da je ubio mladu Bosanku i bacio je u ribnjak u Nemačkoj, dvoje dece ostalo samo

Nadira je, kako je otkriveno, planirala da se razvede od Nermina, a što on nije mogao da podnese

  • 6
Nadira Salkić Bosanka ubistvo Foto: Facebook

Bosansku zajednicu u Nemačkoj potresla je stravična tragedija kada je telo mlade Bosanke Nadire Salkić (28) s velikom ranom na glavi pronađeno u ribnjaku u naselju Rodgao u Ofenbahu kod Frakfurta.

Nemački istražitelji otvorili su opsežnu istragu koja je dovela do osumnjičenog, a ispostavilo se da se radi o njenom suprugu Nerminu (34). Naime, suprug je prijavio policiji njen nestanak, a tokom saslušanja njegova priča se policiji učinila kao neverovatna.

On je kako saznaje Avaz.ba od Bosanaca koji žive u Ofenbahu kazao policajcima da mu nisu poznati razlozi zašto je napustila dom.

Naime, kada su policajci saslušali komšije otkrili su da je par imao problema u braku, a u tome se i krio motiv ubistva. Nadira je, kako je otkriveno, planirala da se razvede od Nermina, a što on nije mogao da podnese.

Obdukcijom je utvrđeno da je nesrećna žena udarena tupim predmetom u glavu usled čega je nastupila smrt. Nermin je Nadiru navodno usmrtio u njihovom stanu nakon čega ju je prevezao do jezera gde je ostavio njeno telo.

Par ima dvoje dece, za koju je brigu preuzela komšinica. Policija sedmogodišnjeg dečaka i dvogodišnju devojčicu obilazi svakodnevno i donosi im sve što im je potrebno.

Nadira u BiH ima roditelje i brata koji će preuzeti brigu o deci.

Video: Muž i žena razgovarali, a onda je iz džepa izvadio pištolj i pucao u nju nekoliko puta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    28. novembar 2020 | 14:59

    Slabic je trebao sebe da ubije, a ne zenu. Kako je moguce da jos uvek postoje ovako primitivni muskarci???!!!

  • NS

    28. novembar 2020 | 15:16

    Gde će ti duša, ako je uopste imaš? Zašto si svoju decu ostavio bez majke? Prelepa Nadira, spokoj ti duši, a roditeljima iskreno saucesce.

  • Mirko

    28. novembar 2020 | 15:42

    Poznavao sam ga. Bio je dobar čovek. Nikad agresivan ili zao nije bio. Ne mogu da verujem da je ovo uradio. Nešto ga je nateralo na to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA