Slali poljupce i mahali poteri: Španska policija posle 5 sati uhvatila krijumčare hašiša

Potera je započela kada je policijski helikopter uočio 14-metarski gliser natovaren balama droge

  • 2
Španija, potera za krijumčarima hašiša

Printskrin: Youtube/Newzee

Banda krijumčara droge uhapšena je nakon dramatične potere gliserima u Sredozemnom moru i zaplenjene su dve tone hašiša koje su pokušali da bace, saopštila je danas španska policija.

Na video snimku koji je prošle nedelje snimio policijski helikopter tokom petosatne potere vidi se kako maskirani krijumčari fotografišu i mašu policajcima, prenosi Srna.

Pet članova bande je kasnije uhapšeno nakon što je njihov gliser presreo carinski patrolni čamac u blizini obale kod Kartahene, na jugoistoku Španije.

Policija je zaplenila dve tone hašiša skrivenih u 66 paketa koje je banda nameravala da prokrijumčari iz Maroka u Valensiju u Španiji.

Potera je započela kada je policijski helikopter uočio 14-metarski gliser, koji je imao dva motora od 300 konjskih snaga, pored obale Kartahene natovaren balama droge.

- Agenti policije i carine, u kombinovanoj operaciji, priveli su pet članova koji su bili u čamcu sa drogom nakon potere na otvorenom moru tokom koje su pokušali da bace drogu - saopštila je policija.

Pogledajte kako je izgledala potera:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA