≫ 

Džo Bajden u bolnici: Povredio se dok se igrao sa psom

Bajden se okliznuo, čeka pregled

  • 40
Joe Biden, Džo Bajden Džo Bajden / Foto: Tanjug/AP

Izborni štab demokrata saopštio je da je njihov kandidat Džo Bajden zadobio lakšu povredu, nakon što se okliznuo i u padu povredio nogu.

Očekuje se da ga uskoro pregleda ortoped.

Demokrata Džo Bajden (78) iskrivio je zglob dok se igrao sa svojim psom Majorom, saopštio je izborni štab.

Zvaničnici kažu da se povreda dogodila u subotu (po lokalnom vremenu), a planirano je da poseti ortopeda u nedelju.

Novinari koji pokrivaju izabranog predsednika nisu dobili priliku da vide Bajdena kako ulazi u lekarsku ordinaciju, uprkos višestrukim zahtevima.

Bajden se igrao sa Majorom, jednim od dva porodična psa. Usvojili su ga 2018. godine, a prvog psa Šampiona imaju od izbora 2008. godine. Bajdenovi su rekli da će dovesti svoje pse u Belu kuću, a planiraju da nabave i mačku.

Sa 78 godina, Bajden će postati najstariji predsednik kada bude inaugurisan u januaru, ali je često odbacivao pitanja o svojoj starosti za vreme kampanje.

U decembru je objavio lekarski izveštaj u kome se otkriva da uzima statin da bi održavao holesterol na zdravom nivou, ali ga je lekar opisao kao "zdravog, energičnog" i "sposobnog za uspešno obavljanje dužnosti predsednika".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA