Vatrogasac osumnjičen da je sa suprugom silovao devojčicu (7) da bi videla kako se dobija beba

Pošto je dete prokrvarilo, vatrogasac joj je na živo ušivao rane

  • 3
Zlostavljanje dece, maltretiranje, silovanje, tužna devojčica Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Vatrogasac u Sjedinjenim Američkim Državama i njegova supruga optuženi su da su silovali sedmogodišnji devojčicu kako joj bi joj pokazali kako da dobije bebu, a potom su joj ušili rane.

Argelio Pupo (32) navodno je silovao dete u spavaćoj sobi, dok je njegova supruga Morgan Kin (27) bila prisutna. Zbog navodnog čina, dete je prokrvarilo, pa joj je Morgan pomogla da očisti krv.

Navodno je tada rekla devojčici da se istušira i ode na spavanje.

- Žrtva je rekla da je Kinova bila prisutna tokom incidenta i da je pomogla u čišćenju ćerke od krvi i kazala joj da ide na spavanje - navodi se u izveštaju policije.

Prema zapisima iz suda, policija je pozvana 11. novembra u kuću u gradu Apopka u Floridi zbog porodične svađe. Kada su bili na licu mesta, policajci su razgovarali sa dva svedoka, koji su otkrili detalje navodnog zlostavljanja.

Jedan od svedoka kazao je da sedmogodišnja devojčica bila primorana da učestvuje “u tom seksualnom činu”. Do napada je navodno došlo između 1. maja i 11. novembra, prenosi “The Sun”.

Policija je otkrila da je došla u posed SMS poruka u kojima stoji da je Morgan pisala prijateljici, koja radi kao medicinska sestra u porodilištu, te se raspitivala za povrede na vagini kao da ih je zapravo ona zadobila.

Prijateljica joj je rekla da ode do lekara, ali joj je Morgan odgovorila da su joj povrede već ušivene. Kada je bila upitana ko je to uradio i da li je koristio neki anestetik, Kinova je kazala da je Pupo radio ušivanje, odnosno osumnjičeni je “na živo” napravio šavove devojčici, stoji u policijskom izveštaju.

Policija je ispitala Kinovu koja je rekla da je Pupo maltretira, da je nasilan prema njoj i istakla da je pokušavala da ga napusti.

Morgan, koja je priznala da je u drugom stanju, takođe rekla da ju je 32-godišnji vatrogasac udario u stomak sa jednom od štaka kada je saznao da je trudna.

Osumnjičenima za ovaj zločin preti doživotna robija.

Video: Traži se manijak koji je pokušao da siluje šestogodišnju devojčicu: Ovo je snimak napada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    2. decembar 2020 | 10:09

    To je zakon doživotna a ne kao kod nas pre izadje nego sto udje

  • PRC

    2. decembar 2020 | 10:51

    A kod nas majka koja je učesnik u ubistvu svog deteta i prikrivala zločin dobila samo 8 godina. Pravda za Lunu!

  • 5

    2. decembar 2020 | 12:15

    Majko mila majko sta reci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA